Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 4.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Šantovka přichystala golfové léto

Zprávy z regionu

6.8.2020

Autor: roc

Letošní léto v olomoucké Galerii Šantovka patří golfu a minigolfu. Od pátku 7. do čtvrtka 27. srpna čeká na návštěvníky centra v pasáži několik stanovišť pro tuto oblíbenou letní aktivitu. Green se čtyřmi jamkami na puttování, několik minigolfových stanovišť s překážkami i dvanáctimetrové hřiště s jamkou na jeden odpal “Hole-in-one”. To vše bude návštěvníkům obchodního centra k dispozici ke hře a také k soutěžení o skvělé ceny v pasáži v přízemí před prodejnou H&M.

Foto: archiv Šantovka

“Jednotlivá golfová stanoviště a půjčovnu golfových holí a míčků mají návštěvníci k dispozici po celou dobu akce denně od 12 do 18 hodin, kdy mohou děti i dospělí zdarma trénovat své golfové dovednosti. Věříme, že je tato letní zábava nadchne”, zve na srpnové volnočasové aktivity v Šantovce David Podstata, marketingový koordinátor centra.

Golfové léto v srdci Olomouce bude především ve znamení soutěží. Hlavní golfová soutěž bude soustředěna na greenu se čtyřmi jamkami a soutěžit se bude v puttování, tedy dovedení míčku postupně do čtyř jamek, a to na čas. Víkendová soutěž s Rádiem Haná bude probíhat každou sobotu a neděli na hřišti “Hole-in-one” a odměněni budou vždy první tři návštěvníci, kterým se v daný den podaří trefit jamku na jeden pokus. Základní kolo soutěže v puttování proběhne od 7. do 23. srpna, denně od 12 do 18 hod.

Golfové léto vyvrcholí ve čtvrtek 27. srpna eventovým dnem, v rámci kterého proběhne mimo jiné finálové klání soutěže v puttování - pozváni budou nejúspěšnější soutěžící ze základního kola, kteří zvládnou projít všechny čtyři jamky s nejlepším výsledkem.
"Hraje se o ceny za statisíce korun – o luxusní postel Saffron, ubytování v čtyřhvězdičkovém hotelu Golf Resort Olomouc, zapůjčení vozu Mercedes-Benz, elektroniku, vstupy do fitness, víkendové i wellness pobyty, šperky, výlety, kosmetiku, knihy, značkové hry a hračky, poukazy a další skvělé ceny," láká Podstata.

roc

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip