Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Šampionát ve virtuálních závodech vyhrál olomoucký JJ Racing Team

Sport

30.6.2022

roc

JJ Racing Team ve středu ukončil šampionát ve virtuálních závodech na herním simulátoru Gran Turismo Sport pod názvem "M.I.D. Racing – Gran Turismo". Za JJ Racing Team jel Daniel Donth, slovenský jezdec s číslem 24, a český jezdec Jan Juránek, s číslem 31. I přesto, že Jan Juránek nastoupil do šampionátu až v polovině, kdy musel zastoupit za jiného jezdce, tak JJ Racing Team získal v šampionátu celkově 1. místo.

JJ Racing Team má svůj vlastní design aut s logy partnerů, který vytvořil dvorní designer týmu a zároveň jezdec týmu, Zdeněk Balun. Celý tým má již 10 jezdců, kteří skvěle reprezentují tým na poli simracingu napříč všemi organizacemi v České republice i v zahraničí. Na snímku Jan Juránek za volantem svého stroje.

Celý šampionát se skládal z celkem šestnácti jednotlivých závodů na různých tratích, jak reálných (např. Barcelona, Monza, Red Bull Ring, apod.), tak virtuálních. Všichni jezdci jeli ve stejné kategorii Gr.3, ale každý závod se jel s jiným závodním autem (např. Porsche 911 RSR (991) '17 , Lamborghini Huracán GT3 '15, Ferrari 458 Italia GT3 '13 apod).

Poslední závod se jel na oblíbené virtuální trati s názvem "Autodrome Lago Maggiore - GP" s vozem Peugeot RCZ Gr. 3. JJ Racing Team zde obsadil první dvě pozice.