Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

S-Klub praskal ve švech. Dance Sensation si nenechaly ujít davy lidí

Zprávy z regionu

14.10.2018

Autor: red

Skvělé hity, parádní atmosféra, pozitivní energie, ale také nostalgie se nesly celým sobotním večerem akce Dance Sensation, díky které jsme zavzpomínali na nejrůznější hity našeho mládí. V jejich rytmu se na parketu vlnily stovky návštěvníků nejrůznějších věkových kategorií. A všichni si přišli na své!

"Fakt nejsi sám, koho spálil letní žár, a dál to zná úplně každý, to mi bude znít v uších ještě dlouho. Bylo skvělý slyšet Veronu naživo," popsala své dojmy nadšená návštěvnice Lenka. "Já se tak těšila na E-ROTIC! A dokonce jsem se s nimi setkala i osobně, to je splněný sen," líčila zase Kristýna. 

Program byl opravdu nabitý. Na parketu všechny nejprve rozehřál svým nejlepším devadesátkovým výběrem LEGENDARY DJ PRŮŠA. Poté návštěvníky rozezpívalo české taneční duo Verona. Následovala LEGENDARY DJ’s SHOW - o zábavu se postaral DJ ROMAN PACHTA a DJ DIXENT. A přesně s půlnocí to na pódiu rozjela největší hvězda večera skupina E-ROTIC. A bylo to opravdu něco. Burácející S-Klub si vyprosil přídavek, největší hit, Max, don't have sex with your ex. A na vlně devadesátkových hitů se pokračovala až do 4. hodiny ranní. A to jen díky DJ P. M. C. a jeho parádní afterparty. "Jen díky vám se letošní ročník Dance Sensation tak vydařil. Jsme moc rádi, že jste přišli a užili si to s námi! Navíc vás bylo tolik a spousta z vás už při odchodu přemýšlela, jaké hvězdy Dance Sensation nabídne příště. To je úžasný, že s námi už teď vyhlížíte další ročník," řekl za pořadatele agentury Forsberg Marek Berger.

red

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip