Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 4.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Rekonstrukce centra bude pokračovat

Zprávy z regionu

18.2.2008

Autor: roc

Vedení města by chtělo v příštím roce navázat na rekonstrukci ulic Denisovy a Pekařské. Pokud vše půjde podle plánu, v polovině příštího roku se začne měnit tvář ulic 8. května a 1. máje. Podle radního Martina Majora se bude opravovat povrch vozovky, inženýrské sítě i tramvajová trať.

Radnice už vybrala v soutěži projektanty, kteří jí připraví za 3,6 milionu korun podklady pro rekonstrukci. Projektovou dokumentaci by měli městu dodat nejpozději do konce listopadu. "Stavba by tak mohla začít v polovině příštího roku a potrvá řádově několik měsíců. Ještě jsme se ale nerozhodli, zda budeme opravovat oba úseky současně, nebo každý zvlášť," uvedl Major.

Podle Majora nebudou při rekonsturkci na třídě 1. máje ani ulici 8. května muset být přijata tak radikální opatření, jako v případě ulic Denisova - Pekařská. "Ty ulice jsou mnohem širší, doufáme, že během rekonstukce bude možný částečný průjezd." Podle něj se jedná o 360 metrů dlouhou část od náměstí Republiky k hotelu Palác a 300 metrů od náměstí Hrdinů po obchodní dům Koruna. Investice by neměla přesáhnout 160 milionů.

roc

Reklama

AaronLaser - kožní ordinace a dermatologické centrumMUDr. Dagmar Kubicová, MUDr. Iva Karlová, MUDr. Jan Šternberský, MUDr. Kateřina Libigerová

Katalog firem » Zdravotnictví » Laser centra

Komplexní vyšetření a léčba kožních chorob, znamének, estetická dermatologie. Odstranění znamének, bradavic,kožních výrustků chirurgicky i laserem, léčba akne, rosacei, ekzémů, lupén...