Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 6.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Radio Haná slaví 30 let! V neděli na Májové slavnosti pokřtí svůj třetí program - rádio Metropole

Zprávy z regionu

28.4.2022

Autor: red

Radio Haná pořádá během víkendu oslavy svých kulatých narozenin a srdečně zve na křest svého nového programu rádio Metropole. Slavnostní chvíle bude součástí Májové slavnosti, která bude probíhat v neděli 1. května na Korunní pevnůstce v Olomouci.

Nové rádio Metropole bude mít za kmotry kapelu O5 a Radeček, písničkáře Voxela a Janka Ledeckého.

"Máme velkou radost! Slavíme 30. narozeniny Radia Haná a k tomu vzniká nové rádio Metropole. Naši novou vlnu 92FM budeme křtít v neděli 1. května na Korunní pevnůstce v 16h. Za kmotry bude mít písničkáře Voxela, hudební hvězdu Janka Ledeckého a oblíbenou kapelu O5 a Radeček, se kterou si tým Radia Haná zazpívá narozeninovou písničku. Třicátiny Radia Haná a narození rádia Metropole, to musíte vidět," vzkazuje vedoucí redakce Radia Haná a moderátor akce Tom Gottwald.

Nové olomoucké rádio Metropole přinese zajímavosti z místního kulturního a společenského dění. Je komunitní platformou pro vyjádření nezávislých umělců a influencerů a bude plné hudby pro každodenní pohodu a inspiraci.

"Kdo chce jasné a přehledné informace o dění v Olomouci a k tomu netradiční moderní hudbu, pro toho je nové rádio Metropole jako stvořené," představuje už třetí program Radia Haná jeho programový ředitel Marek Berger. Ryze olomoucké rádio Metropole začne vysílat na vlně 92FM 7. května 2022, tedy přesně 30 let od spuštění Radia Haná!