Reklama

Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor, venku je 11.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Radio Haná kraluje poslechovosti na Olomoucku

Zprávy z regionu

5.9.2019

Autor: red

"Velké díky posíláme vám všem, kteří ladíte Radio Haná. Těší nás, že se vám líbí songy, které pro vás každý den mícháme, a pořady a aktuální zprávy, které pro vás každý den rádi připravujeme. Vaše náklonnost jasně ukazuje, že děláme svou práci správně," vyjádřil své díky posluchačům ředitel Radia Haná David Foretník.

Nové výsledky měření poslechovosti od agentury STEM/MARK-MEDIAN za období 1. 1. 2019 - 30. 6. 2019 ukazují opět skvělou pozici Radia Haná v žebříčku poslechovosti. V okrese Olomouc je Radio Haná s 50 000 posluchači týdně absolutní jedničkou mezi všemi stanicemi, které tu lze naladit. A v Olomouckém kraji si Hanou naladí za týden aspoň jednou 91 000 posluchačů, což je zde nejvíc mezi regionálními stanicemi.

Jde o významný počet, tím spíš, když celkový počet posluchačů Radia Haná je 134 000 týdně. "Vážíme si toho, že vás láká k poslechu náš program s hudbou 80. a 90. let a hitů nového milénia. K tomu navíc užitečné a zábavné pořady a aktuální zprávy. Na Radiu Haná si svých posluchačů vážíme a máme pro vás víc než jen samotné vysílání. Moderátoři pravidelně při tzv. radiových hlídkách osobně přijíždějí za posluchači do měst a obcí v regionu a přináší jim dárečky a programové novinky. Každý den s námi také můžete soutěžit o vstupenky na koncerty a kulturní akce nebo o jiné zajímavé ceny. Radio Haná děláme s vámi a pro vás! Nalaďte si nás na FM 92,3 nebo nás poslouchejte na www.radiohana.cz," uvádějí na Hané.

Reklama

Muzeum Olomoucké pevnosti o.s. - Korunní pevnůstka

Katalog firem » Kultura a umění » Muzea, expozice, forty

Jedinečná ucelená část barokní tereziánské pevnosti s expozicí o historii olomouckého opevnění ve válečné prachárně a science centrem Pevnost poznání. Doklad významné vojenské histo...