Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Radek Látal odešel ze Sigmy do Mladé Boleslavi

Sport

26.5.2022

Autor: Petr Pelíšek

Obránce Radek Látal přestoupil z SK Sigma Olomouc do FK Mladá Boleslav. Čtyřiadvacetiletý fotbalista, který na jaře tohoto roku hostoval v Karviné, odehrál za Sigmu 43 prvoligových zápasů a vstřelil dvě branky. Další už na Andrově stadionu nepřidá.

„Radek se u nás pravidelně pohyboval spíše na hraně prvoligového kádru. Nabídka Mladé Boleslavi byla pro nás zajímavá, stejně jako pro hráče, proto jsme se rozhodli ji přijmout. Za odvedené služby Radkovi děkujeme a přejeme mu hodně štěstí v další kariéře,“ řekl pro klubový web Ladislav Minář, sportovní manažer SK Sigma.

„Chtěl bych se rozloučit s fanoušky a poděkovat Sigmě, ve které jsem udělal svoje první fotbalové kroky už od přípravky a kde jsem strávil doposud celou svoji kariéru. Sigmě přeji do dalších let vše nejlepší,“ řekl Radek Látal.

Radek Látal, syn legendy Sigmy Radoslava Látala, se do áčka probojoval poprvé na začátku roku 2017. Kromě Karviné hostoval také v Pardubicích (2017) a ve Vyškově (2018). V Mladé Boleslavi podepsal smlouvu do konce června 2025.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Vegamenu - rozvoz zdravých obědů po Olomouci

Katalog firem » Restaurace, stravování » Rozvoz jídel

Vaříme jídla, po kterých se cítíme dobře a Vy budete také. Naše jídla vychází z vegetariánské a veganské kuchyně. Jsou ale určena pro všechny, kteří si chtějí zpestřit svůj jídeln...