Reklama

Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav, venku je 13.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

První dubnovou sobotu nemusíte vařit! V Envelopě proběhne Lobster food festival

Tipy a názory

21.3.2022

Autor: red

Jaro klepe na dveře. A s ním i první letošní olomoucký food festival. V atriu nové budovy na Envelopě (Kosmonautů 1221/2a) vás čeká bohatá nabídka jídla a pití a dobrá zábava k tomu. Ve stylovém Bistru Paulus a okolních prostorách můžete v sobotu 2. dubna od 11 do 19 hodin ochutnat více než dvě desítky specialit teplé i studené kuchyně, degustovat francouzská a moravská vína, pálenky z Hané nebo si koupit charitativní ukrajinský boršč. Připraven je také program pro děti a vystoupení několika kapel.

Foto: Lobster Group

"Těšit se můžete na tradiční českou kuchyni i inspirace z Itálie a středomoří, masové i vege speciality, těstoviny, neapolskou pizzu, dlouze tažená masa a bohatý výběr sladkostí od našich cukrářek," říká Pavel Vysloužil z pořádající skupiny Lobster Group.

Na akci se představí restaurace Lobster, bistra Paulus a Helen, street food Maso v housce, Pizza Truck Frančesko (ten bude stát před vchodem) a vinařství Chateau Escot. Nabídku doplní stánek plzeňského Prazdroje a likérky Tosh z nedalekých Těšetic.

Nezapomeňte si poznačit v kalendáři, že 2. dubna nemusíte vařit! ;)

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip