Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 11 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Příprava: Sigma v Prostějově s debaklem

Sport

13.5.2020

Autor: Petr Pelíšek

Hráčům prvoligového SK Sigma Olomouc se první přípravné utkání před restartem FORTUNA:LIGY nepodařilo. V Prostějově prohráli s dvanáctým celkem průběžné tabulky druhé nejvyšší soutěže nečekaně vysoko o čtyři branky.

„První přátelské utkání v tomto týdnu se nám nepodařilo. Chtěli jsme hlavně vidět, jak budou hráči po dvouměsíční pauze v zápase pracovat, proto jsme dali šanci téměř všem. Na hráčích byly vidět náročné tréninky, které jsme jim v posledních dnech dávali. To ale náš výkon neomlouvá. Nesplnili jsme, co jsme si naplánovali. Nechceme ale hned z prvního utkání vyvozovat závěry. V sobotu proti Brnu musíme předvést naprosto odlišný výkon,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal pro klubový web.

1. SK Prostějov – SK Sigma Olomouc 4:0 (3:0)

Branky: 27. a 37. (pen.) Koudelka, 17. Pašek, 76. Sus.

SK Sigma: 1. poločas: Reichl - Sladký (32. Šíp), Beneš, Štěrba, Kerbr - Zahradníček, Houska, Zmrzlý, González, Pilař - Yunis. 2. poločas: Mandous - Látal, Greššák, Jemelka, Vepřek - Hála, Daněk, Breite, Chytil, Falta (74. Zlatohlávek) - Juliš. Trenér Radoslav Látal

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip