Příměstské tábory i workshop pro rodiče s malými dětmi. Divadlo na cucky láká na pestré letní aktivity - OLOMOUC.CZ
Reklama

Středa 23. října 2024, svátek má Teodor, venku je 9.5 °C

Příměstské tábory i workshop pro rodiče s malými dětmi. Divadlo na cucky láká na pestré letní aktivity

Zprávy z regionu

14.6.2024

Autor: red

Divadlo na cucky připravilo pro letošní léto program, který zahrnuje příměstské tábory pro děti a speciální workshop pro rodiče s malými dětmi. Během července a srpna se děti mohou těšit na tři tematicky odlišné tábory, zatímco rodiče získají příležitost zapojit se do pilotního projektu Rodičák na cucky.

Ilustrační foto

Foto: Depositphotos.com

"Ať děti zajímá architektura, pohyb nebo divadlo, přijdou si při letních táborech u nás na své. Je pro nás důležité, že se děti mohou setkat přímo s umělci, rozvíjet svůj zájem o umění a u toho se pořádně bavit," uvedl k letním příměstským táborům vedoucí edukačních aktivit Divadla na cucky Jan Čtvrtník. Podle jeho slov hledal lektorský tým i skupinu, která by byla nabídkou tvůrčích aktivit netknutá, při čemž narazili na rodiče. "U rodičů malých dětí je často kladen důraz jen na děti, všechna témata se točí kolem dětí, aktivity jsou směřovány primárně k dětem. Připravili jsme proto tzv. Rodičák a chceme zkusit tento stereotyp trochu nabourat a hledat cestu pro opravdu společný zážitek, rozvoj, tvorbu," dodal.

Pohni zvukem: Tanec, divadlo a zvuk

Kdy: 8. až 12. července 2024
Pro koho: Děti ve věku 9 až 12 let
Cena: 3 800 Kč
Tento jedinečný tábor propojuje tanec, divadlo a zvuk, kde děti budou improvizovat a hrát si s pohybem a zvukem bez nutnosti předchozích zkušeností. Tábor vedou hudebník a herec Jan Čtvrtník a tanečnice a herečka Lenka Nahodilová, oba spjatí s oblíbeným Cirkem La Putyka.

Bioeko – Architektonický tábor

Kdy: 5. až 9. srpna 2024
Pro koho: Děti ve věku 6 až 11 let
Cena: 3 800 Kč
Děti se budou zabývat vztahem architektury a přírody, hledat společné prvky mezi městem a krajinou a tvořit nové, barevné vize architektury. Tábor vedou architekti Vojtěch Jemelka a Adam Lacina.

Rozhýbej město: Animace, divadlo a hudba

Kdy: 19. až 23. srpna 2024
Pro koho: Děti ve věku 8 až 12 let
Cena: 3 800 Kč
Děti budou přetvářet městské kulisy pomocí animace, divadla a hudby. Tábor vedou Kristýna Doubravová, odbornice na dramatickou výchovu, a Jiří Neděla, učitel a amatérský hudebník.

Rodičák na cucky: Workshop pro rodiče malých dětí

Kdy: 16. až 17. července 2024, oba dny 16:00–18:00
Pro koho: Rodiče s dětmi ve věku 0 až 3 roky
Cena: Minimální vstupné 90 Kč
Workshop divadelních, dramatických a pohybových technik je zaměřený na rodiče s malými dětmi, kteří chtějí společně tvořit a objevovat nové možnosti. Účast je možná s dětmi i bez nich, přičemž se vytvoří prostor, kde se budou cítit dobře rodiče i děti.

Více podrobností se dočtete na webu Divadla na cucky →

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip