Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 11 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Policie hledá svědky nehody. Neviděli jste něco?

Krimi

8.7.2019

Autor: red

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc vedoucí k objasnění dopravní nehody dvou cyklistů, k níž došlo v pátek před sedmou hodinou ranní u Hotelového domu. Neviděli jste něco?

Foto: Policie ČR

"Dne 5. července 2019 kolem 06:50 hodin jela cyklistka po chodníku kolem pozemní komunikace ulice Brněnská v Olomouci (naproti Hotelovému domu), ve směru jízdy od ulice Heyrovského. Na chodníku proti ní jel neznámý cyklista, který na jízdním kole zavrávoral (zřejmě byl pod vlivem alkoholu) a narazil do přední části jízdního kola cyklistky, přičemž oba účastníci upadli. Cyklista vstal a z místa dopravní nehody odešel, aniž by poskytl pomoc zraněné cyklistce. Při nehodě došlo ke hmotné škodě na jízdním kole cyklistky ve výši 2 000 korun," uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman. K popisu nezjištěného cyklisty žena uvedla, že se jednalo o muže ve věku 25 až 30 let, bílé pleti, výšky kolem 175 cm, s krátkými blond vlasy. Na sobě měl oblečené modré montérky a jel na trekovém jízdním kole zelené barvy.

"V souvislosti s objasněním okolností dopravní nehody se obracíme na cyklistu, aby se policistům přihlásil. Obracíme se také na případné svědky, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali přímo policisty dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 10, tel.: 974 766 251, e-mail: ol.di.podatelna@pcr.cz," uzavřel Hejtman.