Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Plesová sezona v Olomouci: vyberte si ten svůj ples, víme o všech

Kultura

3.1.2019

Autor: roc

Plesová sezona je tady. Kolotoč plesů už se točí a potrvá až do dubna. Svůj ples nabídnou kromě středních škol, které se budou loučit s maturanty, i všechny významné instituce ve městě, ale také nejrůznější profesní a zájmové spolky. Vyberte si z naší nabídky. Víme o všech.

Už podvacáté se letos koná Městský bál. V pavilonu A se 12. ledna vzdá hold klasikům. K tanci a poslechu bude hrát Moondance orchestra Martina Kumžáka a Václav Neckář se skupinou Bacily. Večerem provází Soňa Šuláková.

Mimořádnou událostí sezony bude bezpochyby Business ples 25. ledna v NH hotelu. Ten si klade za cíl být více než jen "klasický regionální" ples. To vše nejen díky zvučným jménům a kvalitnímu programu. Loňský nultý ročník nastavil laťku hodně vysoko; právě proto je tato událost velmi očekávaná. Akcí bude letos provádět moderátorská dvojice David Gránský a Hana Mašlíková. Těšit se můžete na vystoupení Michala Davida, nebude chybět ani velký muzikálový set v podání Romana Vojtka a Petry Vraspírové. Akce se navíc zúčastní kromě regionálních osobností také známí čeští byznysmani, investoři a představitelé české start-up scény. A s nimi si návštěvníci mohou i popovídat.

Skvělou zábavu nabídne také Rockový ples. Místo obleků vytáhněte kožené bundy, tohle není nic pro Popelku. Koná se 23. února a vystoupí na něm, mimo jiné, i Oskar Petr se slavnými Marsyas.

Velkou událostí plesové sezony bude určitě i Omega Olomoucký ples, který se v NH hotelu koná 15. února. Ponese se v karibském duchu. Vystoupí zahraniční hosté Lou Bega a No Name, dále Ilona Csáková nebo plesový band Eremy. Moderují hvězdy TV Prima Eva Perkausová a Roman Šebrle. 

Narozeniny bude mít letos jedna bohulibá akce. Ples Dobrého místa pro život se koná pod hlavičkou "10". A oslava bude dvojitá, čtvrtstoletí si totiž na této akci připomene i hlavní partner, olomoucká televize ZZIP.

roc