Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 9.2 °C

Plesová sezona je tady. Podívejte, kam se můžete vydat za tancem a zábavou

PŘEHLED

27.12.2023 aktualizováno 8.1.2024 12:11

roc

Oblíbená součást zimy, plesová sezona, se pomalu blíží. Svůj ples nabídnou kromě středních škol, které se budou loučit s maturanty, i významné instituce ve městě, ale také nejrůznější profesní a zájmové spolky. Vyberte si z naší nabídky, kterou neustále doplňujeme.

Třiadvacítku bude mít ve svém názvu Městský bál, který se uskuteční už 6. ledna na Výstavišti Flora. Vystoupí například skupina Olympic, Monika Absolonová či Moravská filharmonie. Chybět nebude ani bohatá tombola či welcome drink. Večerem provází Iva Poláková.

Ve stejný den se v RCO koná také Tříkrálový ples dobré vůle. Zatančit si na něm můžete spolu se skupinami New Street Band a Jamr's. Část výtěžku jde na podporu aktivit ekologického centra Sluňákov.

16. února, se v NH Hotelu koná Omega Olomoucký ples. Těšit se na něm můžete na skupinu Jelen a zpěvačku Debbi. Tato akce je proslulá i vysokou gastronomií a nebude tomu jinak ani při tomto ročníku. Večerem provedou Veronika Petruchová a Martin Čermák.

Tradiční reprezentační ples Fakultní nemocnice Olomouc se tentokrát uskuteční v pátek 2. února v Pavilonu A Výstaviště Flora Olomouc. Večerem bude provázet herec a moderátor Jan Čenský a hudba kapely The People. Chybět nebude oblíbený fotokoutek, bohatá tombola a občerstvení.

V pátek 23. února 2024 se v prostorách hotelu NH Collection Congress Olomouc můžete těšit na reprezentační ples Univerzity Palackého. K tanci a poslechu zahraje Moondance Orchestra Martina Kumžáka, dobře známý divákům televizní soutěže StarDance. Plesem provede moderátorka, herečka a zpěvačka Natálie Tichánková a chybět nebude ani bohaté občerstvení a tombola. Prodej vstupenek bude zahájen ve čtvrtek 11. ledna v 10 hodin na portálu smsticket.cz.

V Pavilonu A Výstaviště Flora Olomouc se v sobotu 24. února koná tradiční Ples mezi květy. Jeho mottem je Vzhůru k výškám a těšit se můžete mimo jiné na Moondance orchestra Martin Kumžáka se sólisty a zpěvačkou Dashou, YOYOBAND, Marka Dědíka & Pavlu Tomicovou aneb když hvězdy tančí a samozřejmostí je i fotokoutek a bohatá tombola.

 

Pomyslný závěr plesové sezony pak již tradičně bude patřit Plesu Dobrého místa pro život, který se uskuteční v sobotu 16. března v NH hotelu. Program se teprve chystá. Ale jak bývá zvykem, můžete si být jistí, že na této akci si užijete spoustu zábavy s milými lidmi. ;)