Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 5.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Plesová sezona je tady. Podívejte, kam se můžete vydat za tancem a zábavou

Kultura

4.1.2023

roc

Oblíbená součást zimy, plesová sezona, se pomalu blíží. Svůj ples nabídnou kromě středních škol, které se budou loučit s maturanty, i všechny významné instituce ve městě, ale také nejrůznější profesní a zájmové spolky. Vyberte si z naší nabídky, kterou neustále doplňujeme.

Dvaadvacítku bude mít ve svém názvu Městský bál, který se uskuteční už 7. ledna na Výstavišti Flora. Vystoupí například Michal Hrůza či Leona Machálková.

10. února, se v NH Hotelu koná Omega Olomoucký ples. Tentokrát nese podtitul Za vším hledej ženu. Večerem provede oblíbená moderátorka a herečka Tereza Kostková. Kromě zpěvačky Kristiny vystoupí i Helena Vondráčková a zahraniční hvězda Fancy. Nebude chybět ani bohatý doprovodný a zážitkový program včetně prvotřídního cateringu.

11. února se bude konat ples Výstaviště Flora. A pochopitelně jej můžete navštívit na výstavišti v pavilonu A. Podrobnosti se připravují.

Stejně tak svůj program chystá Reprezentační ples Univerzity Palackého. Ten se uskuteční 17. února v NH Hotelu. Program se připravuje.

NH Hotel bude také místem, ostatně jako tradičně, kde se bude konat Ples Dobrého místa pro život. Program se teprve chystá. Ale jak bývá zvykem, můžete si být jistí, že na této akci si užijete spoustu zábavy s milými lidmi za všech okolností...

Akce neustále doplňujeme, nezapomeňte proto sledovat náš Přehled plesové sezony.