Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 14.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Pilař je zase v týmu Sigmy, poletí na soustředění

Sport

19.1.2020

Autor: Petr Pelíšek

Neobvyklá příhoda s působením nebo nepůsobením záložníka Václava Pilaře je u konce. Hráče se s klubem dohodl na dalším působení. A Sigma na klubovém webu zveřejnila tiskovou zprávu, ve které informuje o Pilařově znovuzařazení do týmu, když jeho vyřazení takto předtím nepotvrdila.

Pilař měl na podzim spory s trenérem Radoslavem Látalem. Jejich vztah je natolik vážný, že Pilař dokonce požádal klub o předčasné ukončení smlouvy. „Nechci na nikoho plivat, ale řeknu, jak to bylo. Jsem zdravý. Takže to, co řekl pan Látal, tak úplně není pravda. V týdnu před zápasem jsem měl v pondělí normální trénink, kde jsem dostal koňara. Přesto jsem v úterý udělal posilovnu. Středu jsem vynechal, ve čtvrtek a v pátek už jsem zase trénoval a v sobotu byl normálně připravený na zápas,“ řekl Václav Pilař pro deník Sport. Dále uvedl, že chce především prokázat, že je zdravotně v pořádku a nic nebrání tomu, aby pravidelnější nastupoval.

Hanácký klub na vyjádření Pilaře reagoval stručným prohlášením na oficiálním webu. „SK Sigma Olomouc se rozhodla vyjádřit k článku Deníku Sport ze dne 27. listopadu 2019 týkajícího se Václava Pilaře. Václav Pilař porušil podmínky Ligové profesionální smlouvy a klub nastalou situaci vyřešil interním opatřením vůči hráči. Danou záležitost SK Sigma Olomouc nebude nadále komentovat,“ sdělil SK Sigma fanouškům a veřejnosti na svém webu. Spekulovalo se o tom, že Pilař byl vyřazen z kádru, i když klub to nikdy oficiálně nepotvrdil.

V minulém týdnu začal Pilař přípravu s béčkem SK Sigma, od zítřka se opět připojí k prvoligovému áčku. Sigma to uvedla v tiskové zprávě na svém webu. „SK Sigma Olomouc se s hráčem dohodla na jeho setrvání v prvním mužstvu. Během pátečního jednání za účasti samotného hráče, zástupce hráče, trenéra a sportovního vedení klubu se všichni zúčastnění společně dohodli na návratu Václava Pilaře zpět do kádru A mužstva. Hráč se od pondělí 20. ledna zapojí s týmem do tréninkového procesu a společně s týmem také ve středu 22. ledna odcestuje na soustředění do Turecka,“ píše se ve stručné textu na oficiálním webu Sigmy.

Pilař přestoupil do SK Sigma v červenci 2018 a smlouvu podepsal na dva roky.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

FARMAK - GASTRO, s.r.o.

Katalog firem » Restaurace, stravování

Společnost FARMAK - GASTRO s.r.o. je ryze českou firmou, která od roku 2004 působí na trhu v oblasti gastronomie a služeb. Závodní stravování zajišťujeme pro široký rozsah strávníků od ...