Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 15.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Oslabená Sigma má doma Bohemians

Sport

13.12.2019

Autor: Petr Pelíšek

Fotbalisté SK Sigma Olomouc se budou v sobotu loučit se svými fanoušky. Čeká je poslední mistrovský zápas roku, na Andrově stadionu budou mít za soupeře Bohemians Praha. A bude to nelehké utkání, v trestu za čtyři žluté karty jsou totiž opory Vít Beneš a David Houska. Přesto chtějí Hanáci duel zvládnout za tři body.

Absence komplikují Sigmě složení základní sestavy. „Tohle je pro nás trošku problém. Víťa Beneš měl výbornou formu a David Houska je stěžejní hráč ve středu pole. Takže chybět nám budou. Ale nechceme kvůli tomu brečet, musíme si poradit,“ uvedl asistent trenéra Jiří Neček pro web SK Sigma. Kromě vykartovaných hráčů trápí trenéry i početná marodka: „Zajímavé je to především u útočníků. Tandir bere antibiotika, Nešpor se léčí se zánětem třísel, Yunis má natažený sval. Takže se útočníka snažíme dělat ze středových hráčů nebo z krajů,“ podotkl Neček.

Cíl má Sigma jasný – zvítězit, získat tři body a upevnit si tak pozici v TOP 10. „Bohemka je nepříjemný soupeř. Jsou hodně soubojoví, hodně presují a nebojí se do soubojů chodit. Máme je následované, stejně jako oni nás. Budou chtít bojovat, naposledy teď prohráli doma s Baníkem a situace pro ně také nevypadá růžově. My ale hrajeme doma a podzim chceme zakončit vítězně. Lépe se nám pak bude v zimní přípravě dýchat. Věřím, že to zvládneme," dodal Neček.

Zápas SK Sigma – Bohemians Praha je na programu v sobotu 14. prosince od 14.30 hodin (rozhodčí Hocek – Dobrovolný, Flimmel).

Předpokládané sestavy

SK Sigma Olomouc: Mandous - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Texl, Zmrzlý, Plšek, Falta – Chytil. Trenér Radoslav Látal.
Bohemians Praha: Le Giang - Köstl, Hůlka, Krch - Havel, Vacek, Jindřišek, Hronek, Podaný - Ugwu, Vodháněl. Trenér Luděk Klusáček.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

TANA oční klinika s.r.o.

Katalog firem » Zdravotnictví » Oční ordinace a centra

Oční laserové operace, operace šedého zákalu, plastika víček, běžná oční ordinace, oční optika. Služby oční optiky. operační sály a předoperační vyšetření: Horní Lán 10a, ...