Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 8.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Olomoucký drak 2019 se blíží! Posádky se mohou hlásit do 21. května

Tipy a názory

13.5.2019

Autor: red

Čtvrtý ročník festivalu dračích lodí s názvem Olomoucký drak 2019 se koná v sobotu 25. května na řece Moravě v Olomouci a letos opět u "Kojeňáku". Nabídne skvělý program a na své si přijdou i děti. A stále ještě se mohou zájemci hlásit...

"O pohár Olomouckého draka zabojují týmy nejen z Olomouce, ale již nyní víme, že dorazí i z Prostějova, Šternberka, Vyškova nebo Brna. V současné době je přihlášeno 14 týmů a maximální počet je 24 posádek, abychom vše pěkně stíhali. Firemní týmy jsou nejobsazenější kategorií, už jich máme 8 a ještě 2 volná místa jsou k dispozici," uvádějí pořadatelé.

Hlavní program dračích lodí začne v sobotu 25. května od 10:00 jízdami fun, následovat je pak budou firemní posádky na trati dlouhé 200 metrů. Poté odstartují kategorie sport a ženské týmy.

Součástí akce bude velký dětský den, tentokrát s panáčkem a firmou Pedro, která všem dětem připravila dračí jízdy, chůzi na chůdách a skákací tyče úplně zadarmo. Mezi další aktivity patří bumper balls, malování na obličej, paddleboardy a například velká nafukovací překážková dráha. Po celý den bude nachystáno bohaté občerstvení, koktejlový bar nebo bar s kávou. "Mezi 14. a 15. hodinou svezeme všechny přítomné děti a děti z dětského domova na dračích lodích, připomínám zdarma, tak se zastavte. Vyhlášení výsledků proběhne kolem 18. hodiny. Těšíme se na všechny," uzavírají pořadatelé.

Podrobnosti a stále ještě přihlášky najdete na www.zaki-sport.cz.