Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 9.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Olomoucké volejbalistky budou hrát pro děti z CREDA

Sport

11.12.2019

Dobročinný nádech bude mít sobotní extraligové utkání volejbalistek Olomouce s Duklou Liberec, které nese název – Má to smysl, přijďte fandit! Výtěžek ze vstupného poputuje na konto Základní školy a Střední školy CREDO.

„Myšlenka vznikla před čtyřmi roky. Tehdy jsme si řekli, že bychom chtěli podpořit vybraný dobročinný projekt. Ve spolupráci s Věrou Zukalovou a její organizací Dobrého místa pro život se nám to daří,“ říká předseda klubu Jiří Zemánek.

Olomoucké volejbalistky si na utkání připravily i speciální „Dobrovstupenky“ za stokorunu. Ty bude možné pořídit při vstupu a její držitel je zařazen do bohaté tomboly, která se bude losovat po utkání.

Do ní se zapojily i samotné volejbalistky, když jednou z cen bude vlastnoručně upečený dort.

„Jsem moc ráda, že můžeme přispět naším zápasem na dobrou věc. S Veronikou Struškovou obě rády pečeme, tak jsme si říkaly, proč nepřidat do tomboly něco vlastního. Doufám, že výherce potěší a bude mu chutnat,“ říká Adéla Stavinohová.

Kromě zmíněné tomboly se budou po utkání dražit i dva originální podepsané dresy. „Věřím, že si oba najdou své majitele,“ doufá Jiří Zemánek. Cíl mají organizátoři jasný. Zaplnit halu a vybrat co nejvyšší částku. „Finanční příspěvek využijeme na vybavení víceúčelové místnosti pro výuku pohybových aktivit a terapií , která je ve škole velmi potřebná “ přibližuje ředitelka školy Blanka Vacková.

Zápas začíná od 17 hodin ve Sportovní hale Univerzity Palackého na Lazcích.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip