Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 16.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Olomouc.cz, ZZIP a ARES CZ vybrali téměř 78 tisíc pro dětský domov! Díky vám

Zprávy z regionu

17.12.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Pomáháme rádi, a to nejen před Vánoci. V sobotu jsme prodávali punč na stánku Dobrého místa pro život pro dobrou věc - utržené peníze putují Dětskému domovu v Olomouci. Těší nás, že jste pomáhali společně s námi, díky vám se podařilo vybrat 77 780 korun!

Dobré místo pro život pořádá tuto akci už řadu let a my jsme moc rádi, že jsme mohli být u toho. Po celý den jsme společně s kolegy a přáteli z televize ZZIP a reklamní společnosti ARES CZ prodávali punč, o který byl opravdu obrovský zájem. "Punč pro dobrou věc je pro nás součástí předvánočního času a v dobrém slova smyslu zkrátka povinnost. Velmi rádi přispíváme tam, kde je to potřeba," uvedla Jana, která se u stánku Dobrého místa pro život stavuje takřka denně.  

Kromě punče byly velkým lákadlem i výrobky dětí z dětského domova. Ty si připravily vánoční dekorace, přáníčka, svícny, andílky, zvonečky a další drobnosti. "Víme, že se dnes prodává ve prospěch dětí z dětského domova. My pracujeme rovněž v dětském domově, proto jsme se tu zastavili - přispět a pro inspiraci na výrobky," prozradila s úsměvem návštěvnice trhů. 

"Ráda bych poděkovala všem, kdo se na této akci podílel, a především těm, kteří přišli, dali si punč a koupili si pozornost od našich dětí. Utržené peníze poputují na nákup výtvarných potřeb, na nákup sportovních potřeb - momentálně budeme pořizovat lyže, ale také na rekreaci a zájmové kroužky dětí," uvedla s radostí Marta Koppová z Dětského domova v Olomouci.

Během uplynulého víkendu se pro dětský domov vybralo celkem 184 067 korun! Velmi nás těší, že jsme díky vám, kdo jste v sobotu dorazili, mohli přispět částkou 77 780 korun.