Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Odloženo: Mora v úterý ani v pátek hrát nebude

Sport

18.1.2022

Autor: Petr Pelíšek

Vzhledem karanténě z důvodu nákazy nemocí covid-19 v týmu Dynama Pardubice byl východočeský klub nucen přesunout nejbližší dvě extraligová utkání s HC Olomouc a HC Oceláři Třinec. Napsal o tom web Dynama. Stejně tak bylo odloženo páteční domácí utkání Mory proti Litvínovu.

Hokejisté Dynama měli dnes od 18.00 v enteria areně změřit síly s HC Olomouc a o dva dny později ve čtvrtek 20. ledna od 17:00 v Třinci s místními Oceláři. „Jenže kvůli nákaze některých hráčů, kteří musí do pětidenní karantény, byli jsme nuceni tyto zápasy odložit na jiný termín,“ píše se na pardubickém webu.

"Litvínovský tým na základě rozhodnutí krajské hygienické stanice nastupuje do pětidenní karantény. Dojde tak k odložení středečního domácího utkání s Mountfieldem HK, pátečního utkání v Olomouci a nedělního domácího zápasu s karlovarskou Energií," stojí v prohlášení na webu litvínovské Vervy.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip