Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 3.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Oblečení známých značek za zlomek původní ceny? Navštivte Stylárnu, ve které si zaručeně vyberete

Tipy a názory

15.11.2021

Lenka Šimková

Nakoupit si kvalitní a značkové oblečení, které vám neudělá vítr v peněžence? Přesně takovou filosofii vyznává Stylárna - nový obchod v centru Olomouce. Najdete zde oblečení nejrůznějších světových značek za zlomek původní ceny. A na své si zde přijdou nejen dámy, ale i pánové. ;)

STYLÁRNA

Adresa: 8. května 17, Olomouc
Otevírací doba:
PO-PÁ 09:00-18:00
SO 09:00-12:00
Tel.: 737 282 386
* Web
* Facebook

* Instagram

Stylárna otevřela před dvěma měsíci a najdete ji v těsné blízkosti Galerie Moritz v samotném centru Olomouce. Vybírat můžete z řady kvalitního oblečení světových značek, které zahrnuje letošní i loňské kolekce pro dámy i pány, dále zde najdete nejrůznější doplňky, kabelky i boty. "Preferujeme módu pro mladé, spíše ležérní, sportovní a outdoorové oblečení. Kromě nových věcí z obchodů nabízíme i obnošené oblečení, které je ale stále velmi kvalitní. Kontrolujeme jej, zda je v dobrém stavu a není poškozeno, teprve poté jej dáme do prodeje," uvádí sympatický majitel Stylárny Jaroslav Sládek a dodává, že zboží na prodejně se obměňuje neustále. V zásadě se dá říct, že každý den zde zákazník najde něco nového. "Za ty necelé dva měsíce, co máme otevřeno, si k nám našla cestu řada lidí, dokonce už máme naše pravidelné zákaznice, které mají obchod zmapovaný a když přijdou, tak okamžitě ví, které zboží přibylo," říká s úsměvem manažerka prodejny Barbora Ondruchová.

Na prodejně najdete 2/3 sezónního zboží, takže momentálně sem můžete zavítat pro bundy, kabátky, svetříky, ale i pro zajímavé doplňky. 

Foto: Jan Procházka

V nabídce Stylárny najdete oblečení nejrůznějších světových značek - Zara, Gap, Next, River Island, Esprit, Street One, Superdry… a to jen za zlomek původní ceny! "Co se týká outletového zboží, tak jsme schopni se dostat i na osmdesátiprocentí slevu z původní ceny. Pak nabízíme ještě secondhandové oblečení, a to bych řekl, že prodáváme za přijatelné ceny. Navíc si u nás vybere opravdu každý. Oblečení máme pro dámy i pro pány ve všech možných velikostech - od malých S po velké XXL. Snažíme se mít všechno rozdělené podle druhů i barev oblečení. Zkrátka aby to bylo přehledné a zákazník se mohl dobře orientovat," vysvětluje Sládek.

Kabelky, boty, šály, šátky i nejrůznější společenská psaníčka. Výběr doplňků je zde pestrý.

Foto: Jan Procházka

S blížící se plesovou sezonou si ve Stylárně přijdou na své hlavně dámy. "Na plesovou sezonu se poctivě chystáme, plánujeme mít v prodeji široký výběr společenských šatů, bot i psaníček. Teď musíme jenom doufat, že po loňském roce už opět proběhne bez komplikací," doufá Sládek.

Pokud vás ale napadlo, že si zboží vyberete na eshopu a objednáte domů, tak tady nepochodíte. Zboží se poměrně rychle obměňuje a navíc platí, že co kus, to originál. Některé novinky, které se objeví v obchodě tak můžete sledovat na sociálních sítích, ale nejlépe uděláte, když se sem zastavíte. "Já nejsem úplně příznivcem eshopů. Člověk by měl vidět zboží reálně. Jakou má skutečnou barvu, materiál, osahat si ho, vyzkoušet… Zkrátka všechno to, co vám obrazovka s fotkou nikdy nenahradí. Navíc zboží, které zde máme, je většinou jen po jednom kuse a velikosti. Takže kdo dřív přijde a pozorně hledá, tak si zvládne vybrat skutečné poklady," usmívá se Sládek.

Foto: Jan Procházka

Jaroslav Sládek se v oboru pohybuje už přes dvacet let a podobných obchodů má několik po celé republice. Nakupovat oblečení a doplňky jezdí do Anglie a Holandska, kde vykupuje převážně zboží, které obchody během sezóny nestihly prodat. "Letos byla s ohledem na covid šílená situace. V obchodech zůstalo strašně moc zboží, které ani nikdo nemohl zákazníkům nabídnout. Já jsem rád, že ho můžu dovézt k nám na prodejnu, kde si lidé určitě vyberou. Jinak by to skončilo kde? V kontejneru?," kroutí hlavou Sládek a dodává, že právě nákupem zboží z loňských kolekcí nebo i "z druhé ruky" lidé pomáhají šetřit planetu.

Takže pokud chcete mít z nákupu dvojnásobně dobrý pocit - jednak, že jste si koupili něco nového na sebe a také, že jste při nákupu mysleli ekologicky, tak se určitě ve Stylárně zastavte. Najdete zde originální kousky za skvělé ceny a pokud si s něčím nebudete vědět rady, tak se nebojte obrátit na personál. Ochotně vám se vším poradí. ;)