Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 20 °C

November 2nd v Olomouci představí album nominované na tři Ceny Anděl

Kultura

25.3.2024

Autor: hel

Nové album kapely November 2nd posbíralo kromě skvělých recenzích i tři nominace na Ceny Anděl a dvě nominace na Ceny Apollo. Novou nahrávku skupina kolem charismatické zpěvačky a kytaristky Alexandry Langošové představí už ve středu 27. března od 20 hodin v Jazz Tibet Clubu. Vstupenky jsou k dostání v síti GoOut, SMS Ticket nebo v Informačním centru v podloubí radnice.

"Jestliže dosavadní hudební materiál původně hranické kapely zněl jako vkusný mix rocku a písničkářství, nový repertoár podle hudebních novinářů kapelu posouvá k rockovějšímu, bluesově agresivnímu zvuku s vlivy soulu a elektroniky. Přesně tato kombinace zazní také v Olomouci," říká David Němeček z managementu kapely.

"Na nové nahrávce jsme zúročili naše dosavadní zkušenosti a myslím, že na ní naše hudba dosáhla zatím nejautentičtějšího vyznění," říká zpěvačka, kytaristka a skladatelka Alexandra Langošová a dodává, že necelá polovina alba vznikala pomalu během pěti letech. Druhá polovina byla hotová naopak za několik týdnů. "S producentem Borisem Carloffem jsme vytvořili ve studiu perfektně fungující tým. Přiměl nás, abychom neskládali a nenatáčeli jako dosud, a více s námi experimentoval," vysvětluje Langošová, kterou v kapele doplňují kytarista Roman Helcl, baskytarista Jakub Vejnar a bubeník Petr Ptáček.

hel

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip