Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 17 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Nenechte si ujít víkend s Green Leaves v Bistru Helen

Tipy a názory

21.2.2023

Autor: red

Poslední únorový víkend bude patřit olomoucké Bistro Helen milovníkům vegetariánské a veganské kuchyně. Z Brna dorazí populární koncept Green Leaves, který se specializuje právě na tento typ gastronomie. Ale zaručeně si pochutná každý, nabídka vypadá více než lákavě... ;)

V sobotu 25. února připraví šéfkuchař projektu Honza Rovenský tříchodové veganské celodenní menu - pečený lilek se salátem tabouleh, tahini omáčkou a hummusem, mrkvovo-jáhlové karbanátky s brambory grenaille a bylinkovou sojanézou a květák v tempuře s miso omáčkou, jarní cibulkou, koriandrem, praženým sezamem a jasmínovou rýží.

V neděli 26. února se pravidelný brunch v Bistru Helen ponese ve vegetariánském duchu. K oblíbeným vejcím benedikt od šéfkuchaře Toma Juříka přibude z brněnské produkce hummus z červené čočky s výpečky z hlívy a cibulovým chutney, vege paštika s brusinkami, máslem a rozmarýnem a krupičná kaše infúzovaná se skořicí, kardamomem a vanilkou s čokoládou, višněmi a karamelovými kešu ořechy.

"Můj cíl je vařit dobré jídlo, ze kterého mají lidé radost," říká Honza Rovenský, který začal s vařením už v dětství s babičkou. Se svou ženou Erikou, která má pro gastronomii stejnou vášeň jako on, již několik let provozují úspěšnou cateringovou společnost. Pořádají kurzy, vaří ve firmách i na svatbách a dokazují, že veganská kuchyně je zajímavá, chutná a inspirativní pro řadu lidí.

Podrobné informace o akci se dočtete na webu Bistra Helen →

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské boty na výlety z pravé kůže.

Udělejte si radost a pořiďte si nové boty na vycházky do přírody.

Podívejte se na kvalitní pánské a dámské boty co jinde nekoupíte.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc

www.obuvhulman.cz