Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Nechte se odměnit za nákupy v olomouckých obchodech a restauracích

Tipy a názory

10.9.2019

David Kopřiva

Když firmy před pár lety postihla recese, přemýšlel jsem, jak pomoci našim lokálním obchodním partnerům a jak je podpořit. Vymyslel jsem věrnostní program, kdy lidé sbírají účtenky za nákupy v místních obchodech a restauracích, dostávají za ně body a za ty si mohou vybírat odměny. Měla to být jen taková dočasná marketingová aktivita, ale ono se to nebývale chytlo a loni už těch účtenek bylo za mnoho milionů korun.

Sami uznáte, že by byla škoda takový úspěšný koncept jen tak hodit přes palubu, a tak jsme se rozhodli oddělit jej od Olomouc.cz a vznikl samostatný spin-off, který brzy zamíří i do dalších měst. Teď si možná říkáte, že vám to připomíná Babišovu účtenkovku. A máte trochu pravdu. V našem pojetí se však nic nelosuje. Za každou účtenku dostanete body a odměnu si vybíráte sami. Naším cílem je vytvořit věrnostní program na podporu místních firem, nikoli hledání daňových úniků, to přenecháváme jiným.

Nově vytvořený věrnostní program má klubový charakter a tomu odpovídá i jeho uvolněná atmosféra. S mnoha jeho členy mám, nebojím se říct, přátelský vztah a vzájemně si vyměňujeme zajímavé tipy, postřehy a doporučení. Klub našel svůj domov na internetové doméně nejlepsi-adresa.cz a počet provozoven, za jejichž účtenky můžete sbírat odměny, dosahuje už několika stovek. Jejich počet navíc dále roste. Prakticky každý den tedy budete mít účtenku, za kterou můžete dostat odměnu.

Příjem nových členů klubu Moje Nejlepší adresa byl z kapacitních důvodů dočasně pozastaven, ale nyní jsou již žádosti o členství opět otevřeny. Členství je bezplatné.

Zní to báječně? Tak vzhůru na Nejlepší adresu a užijte si odměny! ;-)