Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Na dvou poštách byla nahlášena bomba. Na Ladově i Jeremenkově ulici zasahovali policisté a hasiči

Zprávy z regionu

4.3.2019 aktualizováno 4.3.2019 12:05

Autor: red

V pondělí ráno nahlásil anonym bombu na poště v Ladově ulici a v Jeremenkově ulici. Podle policie proběhla evakuace osob a byl povolán psovod.

Foto: Archiv redakce

"Mohu potvrdit, že ráno bylo nahlášeno údajné uložení bomb na dvou místech v Olomouci. V současné době je okolí v obou dvou případech uzavřeno, proběhla evakuace osob a na místě zasahuje mimo jiné psovod se speciálně vycvičeným psem na vyhledávání výbušnin," uvedla krátce po půl jedenácté policejní mluvčí Irena Urbánková.

Celkem bylo podle policie evakuováno zhruba 100 osob. "Kolem jedenácté hodiny dopoledne bylo opatření na Jeremenkově ulici ukončeno, neboť provedenou prohlídkou nebyl žádný nástražný výbušný systém nalezen. Opatření v případě druhé z pošt pokračuje. Policisté na případu pracují a po volající osobě pátrají," doplnila Urbánková.

Krátce po 12. hodině bylo ukončeno opatření i na ulici Ladova. "Provedenou prohlídkou nebyl žádný nástražný výbušný systém nalezen," uzavřela Urbánková.

Reklama

Tak se obléká FRAYER

Katalog firem » Obchod » Oděvy a butiky

U nás najdete módu na volný čas, běžné nošení i sportovně elegantní pro každého muže. Nabízíme Rifle zn. Cars Jeans, košile, polokošile, trika, mikiny, svetry, vesty, bundy, sportovní s...