Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 11.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Na Spartu Sigma nestačila

Sport

14.8.2022

Autor: Petr Pelíšek

Ve 3. kole FORTUNA:LIGY hráli dnes fotbalisté SK Sigma Olomouc v hlavním městě se Spartou Praha. Zaskočit favorizované domácí se jim nepovedlo, prohráli na Letné nula dva.

Sigma nastoupila už bez stopera Jemelky, který odešel do Plzně. Na začátku sice měla nějaký náznak šance, ale pak se vytratila a hrálo se podle domácího diktátu. V 11. minutě Karabec střelou do protipohybu gólmana Macíka otevřel skóre. Další šance se v úvodním dějství nezrodila. Až v 55. minutě domácí kapitán Hancko zpoza vápna protáhl Macíka. Po hodině hry Vraštil na hranici šestnáctky fauloval Hancka a rozhodčí Berka odpískal penaltu. Macík však vystihl směr střely Juliše. Moc to ale nepomohlo. Hanákům to dál nešlo. Dvacet minut před koncem pak Sparta přidala druhý gól a bylo hotovo.

„Do utkání jsme špatně vstoupili. Při variantně se třemi stopery nám nevycházely presingové sitiace, Sparta se díky tomu dostávala do tlaku. Pak jsme přešli na čtyři obránce a už to bylo vyrovnanější. Ale chyběla nám odvaha v ofenzivě,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

AC Sparta Praha - SK Sigma Olomouc 2:0 (1:0)

Branky: 11. Karabec, 70. Höjer. Rozhodčí: Berka - Nádvorník, Vlček. ŽK: Pavelka, Karabec, Zelený - Chytil, Macík, Vraštil. Diváci: 14259.

Sparta: Holec - Mejdr, Sörensen, Hancko, Höjer (79. Wiesner) - Pavelka (73. Zelený), Sadílek - Daněk, Karabec (79. Jankto), Minčev (46. Sáček) - Juliš (64. Drchal). Trenér Brian Priske.
SK Sigma: Macík - Chvátal (46. Matoušek), Vraštil, Poulolo, Beneš, Zmrzlý - Zorvan, Breite, Vodháněl (69. Šíp), Navrátil (79. Zifčák) - Chytil (59. Růsek). Trenér Václav Jílek.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941