Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 11.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mora vyšla Třinci vstříc, v neděli se nehraje

Sport

13.1.2022

Autor: Petr Pelíšek

Hokejisté HC Olomouc měli hrát v neděli doma proti Ocelářům Třinec. Soupeř Mory už měl mít ukončenou karanténu, ale ještě není zcela fit. Proto hanácký klub požádal o možnost odložení zápasu a Olomoučtí vyšli Třineckým vstříc.

„Do karantény se dostali další hráči a členové realizačního týmu. S ohledem na vysoké procento nakažených v kádru jsme požádali o přesun utkání a vyhověla nám pouze Olomouc,“ uvedla tisková mluvčí Třince Dita Ondrejková.

„Vzhledem k dalším pozitivním nálezům na koronavirus v týmu HC Oceláři Třinec náš klub vyhověl žádosti soupeře a ODLOŽIL s ním zápas, který se měl původně odehrát v neděli 16. 1. 2022. Náhradní termín utkání je v jednání a brzy o něm budeme informovat,“ píše se na webu HC Olomouc.

Celému extraligovému týmu Ocelářů Třinec byla ve čtvrtek 6. ledna 2022 nařízena krajskou hygienickou stanicí Moravskoslezského kraje karanténa. Důvodem byl vysoký počet pozitivních PCR testů v týmu. Na základě toho rozhodlo před týdnem vedení extraligy o odložení zápasů s Bílými Tygry Liberec, Energií Karlovy Vary a Kometou Brno. Všechna tři utkání už znají nové termíny. Nového data přesunu se dočká zápas s Olomoucí.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz