Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mora v Litvínově ztratila vedení

Sport

4.12.2022

Autor: Petr Pelíšek

Hokejisté HC Olomouc nenavázali na dobrý závěr domácího duelu proti Třinci. Dnes v Litvínově po dvou třetinách vedli, ale v poslední o zápas přišli a prohráli.

Už v 6. minutě otevřeli Olomoučtí skóre. Káňa našel Bambulu, který překonal brankáře Zajíčka. První třetina pak skončila jednobrankovým náskokem Mory. Ve 23. minutě si Olomouc vybojovala přesilovku, kterou využila. Olesz doklepl kotouč na 2:0. Ve 33. minutě také Verva využila přesilovou hru a bylo to 2:1. Po chvíli ovšem vrátil hostům náskok dvou gólů Rutar. Ještě do druhé sirény se povedlo Litvínovu zase snížit. Rozhodla poslední dvacetiminutovka. Ve 47.minutě dal Kudrna na 3:3. Hra se přelévala ze strany na stranu a oba týmy si vytvářely šance. Nakonec Litvínov dokázal otočit skóre, Kudrna zaznamenal svou druhou trefu v zápase. Dvě a čtvrt minuty před koncem závěrečné dvacetiminutovky Olomouc odvolala brankáře a zkusila to se šesti hráči v poli. Čtyřicet vteřin před sirénou poslal kotouč do prázdné brány Sukeľ a zpečetil vítězství chemiků.

„Věděli jsme, že to bude hrozně těžký zápas. Na začátku jsme tady na menším hřišti měli problémy, protože k nám protihráči rychle přistupovali, neměli jsme na nic čas. Z protiútoku jsme potom dali na 1:0, trošku nás to uklidnilo. Nemyslím si, že jsme odehráli špatný zápas, ale ve třetí třetině jsme dostali dva laciné góly, což je škoda, protože v okleštěné sestavě by pro nás i bod měl cenu zlata. Je škoda, že jsme ho nezískali,“ řekl Jan Tomajko, trenér HC Olomouc.

Verva Litvínov – HC Olomouc 5:3 (0:1, 2:2, 3:0)

Branky a nahrávky: 33. Freibergs (Estephan, Stránský), 38. Zygmunt (Strejček, Freibergs), 47. Kudrna, 55. Kudrna (Jurčík), 60. Sukeľ – 6. Bambula (Káňa, Knotek), 24. Olesz (Navrátil, Rašner), 37. Rutar (Navrátil). Rozhodčí: Jaroš, Šindel – Ondráček, Hynek. Vyloučení: 2:2. Využití: 1:1. Diváci: 3047.

Litvínov: Godla – Zile, Zeman, Strejček, Freibergs, Demel, Wesley, Šalda – Kudrna, Sukeľ, Zdráhal – Š. Stránský, Estephan, Abdul – Straka, Gut, Hlava – Havelka, Jurčík, Zygmunt. Trenéři: Mlejnek, Reichel a Kočí.
HC Olomouc: Lukáš – Ondrušek, Mareš, Rašner, Škůrek, Švrček, Černý, Řezníček – Káňa, Knotek, Bambula – Plášek, Anděl, Navrátil – Olesz, Kusko, Rutar – Menšík. Trenér Jan Tomajko.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip