Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 3.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mora má druhou výhru v tomto týdnu

Sport

15.1.2021

Autor: Petr Pelíšek

Hokejistů HC Olomouc se v této sezoně daří proti Českým Budějovicím. Motor Mora dokázala porazit potřetí. Navíc podruhé v tomto týdnu získala tři body, v úterý se jí to povedlo ve Vítkovicích. Zápas pětatřicátého kole Kohouti vyhráli 3:2, vítěznou branku dal útočník Jan Káňa.

Hanáci do zápasu proti Madetě vlétli jako uragán. ve 3. minutě se prosadil Lukáš Nahodil a o 20 vteřin později zvyšoval na 2:0 Petr Kolouch. Do šaten si tak domácí odnesli dvoubrankový náskok, ten však hosté hned na začátku druhého dějství snížili - René Vydarený po pobídce Miroslava Holce prostřelil Konráda z bezprostřední blízkosti. Takřka v polovině utkání ale Olomouc opět utekla na rozdíl dvou gólů, prudkou střelou se do záznamu o utkání zapsal Jan Káňa. Ve třetím dějství se hostům podařilo zdramatizovat konec zápasu a opět se dotáhli na rozdíl jediné branky, autorem druhého gólu Motoru byl Martin Beránek. V závěru zápasu sice Budějovice odvolaly brankáře, vyrovnat se jim už ale nepodařilo.

"Výborně jsme začali. Myslím, že jsme celý zápas hráli dobře. Samozřejmě chyby jsme udělali. Myslím, že jsme měli využít šance, které jsme si vytvořili a být produktivnější. Vítězství tři dva se počítá, máme tři body, jsme spokojeni," řekl trenér HC Olomouc Jan Tomajko.

HC Olomouc – Madeta Motor České Budějovice 3:2 (2:0, 1:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 4. Nahodil (J. Káňa), 5. Kolouch (Ostřížek, V. Tomeček), 30. J. Káňa (Ondrušek, Kucsera) – 21. Vydarený (Holec, Karabáček), 53. Beránek (Forman, Toman), Rozhodčí: Šír, Hejduk – Frodl, Komárek. Vyloučení: 2:3. Využití: 1:0. Hráno bez diváků.

HC Olomouc: Konrád – Švrček, Dujsík, Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, A. Rutar, Valenta – Káňa, Nahodil, Kucsera – Ostřížek, Kolouch, Tomeček – Burian, Mácha, Bambula – Tomajko, Handl, Gřeš. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

České Budějovice: Čiliak – Štencel, Slováček, Pýcha, Allen, Vydarený, Kubíček – Christov, Prokeš, Jonák – Forman, Voženílek, Doležal – Karabáček, Toman, Holec – Beránek, Přikryl, Ville. Trenéři Prospal a Totter.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941