Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mora doma nezvládla Vítkovice, prohrála o čtyři

Sport

5.3.2021

Autor: Petr Pelíšek

V 51. kole hokejové extraligy hostil HC Olomouc Vítkovice. V tradičním derby se z výhry radoval protivník Kohoutů. Ridera ještě bojuje o prvním osmičku a v Plecharéně potvrdila dobrou formu z posledních týdnů.

Poslední domácí zápas letošní základní části se Hanákům nevydařil podle představ. Vítkovice si v první třetině vypracovaly dvoubrankový náskok po gólech Deje a Kaluse. Olomouc byla na začátku druhé třetiny blízko snížení, Jiří Onduršek však trefil jen tyč. Ve 32. minutě pak navýšil náskok hostů Lukáš Kovář a v závěru druhé periody předvedli Ostravané parádní kombinaci, na jejímž konci byl Zbyněk Irgl. Třetí perioda už žádné branky nepřinesla, a tak si Ostravané z Olomouce odvezli nejen 3 body, ale také čisté konto.

"Z naší strany to byla bída. Podali jsme špatný výkon. Byli jsme pomalejší a slabší v soubojích. Sice jsme si dneska nějaké šance vypracovali, ale opět jsme je neproměnili. Na našem kontě vstřelených branek tedy znovu svítí nula, což značí, že jsme nemohli uspět," řekl trenér HC Olomouc Zdeněk Moták.

HC Olomouc – HC Vítkovice Ridera 0:4 (0:2, 0:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 7. Dej (R. Polák, Werbik), 9. M. Kalus (Mallet, Flick), 32. L. Kovář (J. Mikyska), 39. Irgl (J. Mikyska, Mallet). Rozhodčí: Hejduk, Pilný – Lederer, Rožánek. Vyloučení: 3:3. Bez využití. Hráno bez diváků.

HC Olomouc: Konrád – A. Rutar, Ondrušek, Valenta, Švrček, Škůrek, Vyrůbalík – Káňa, Nahodil, Klimek – Olesz, Kolouch, Kunc – Ostřížek, Knotek, Navrátil – Burian, Handl, Bambula – Gřeš. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

HC Vítkovice Ridera: Svoboda –Polák, Pyrochta, Černý, Galvinš, Kovář, Koch, Doudera – Krenželok, Hruška, Lakatoš – Irgl, Mikyska, Svačina – Mallet, Flick, Kalus – Fridrich, Werbik, Dej. Trenéři Holaň, Philipp a Šimíček.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip