Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 3.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mora bude vracet vstupné, až pominou opatření

Sport

17.3.2020

Autor: Petr Pelíšek

Na druhé utkání předkola play-off mezi HC Olomouc a Zlínem už nebyl vzhledem k vládnímu opatření v boji proti infekci koronavirem možný vstup diváků. Mora bude lístky vracet až poté, co všechna opatření pominou. Klub to uvedl na svém webu.

Na základě mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ze dne 10. 3. 2020 bylo rozhodnuto, že druhé utkání předkola Generali Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy hrané právě 10. 3. 2020 bude bez účasti diváků. Tou dobou bylo již vydáno velké množství vstupenek na tento zápas. Divákům, kteří požadují vrácení vstupného, HC Olomouc vstupné samozřejmě vrátí. Vzhledem k dalším novým vládním opatřením to ale nebude možné až do doby, než opatření pominou.

Neustále se také ozývají fanoušci, kteří nepožadují vrácení vstupného. HC Olomouc už dříve děkoval za jejich neskutečnou podporu a děkuje za ni stále! „Byl jsem opravdu ohromen, když se nám v hojném počtu ozývali fanoušci s tím, že peníze z jejich vstupného máme použít na úhradu ztráty vzniklé povinností odehrát zápas bez diváků. Tento krok jsem od nich nečekal, ale velmi mě těší, že jim na klubu tolik záleží. Opravdu jim moc děkuji,“ prozradil Erik Fürst, generální manažer klubu.