Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Policisté prosí o pomoc důležité svědky v případu pobodaného mladíka

Krimi

19.2.2019

Autor: red

Policisté intenzivně pracují na případu sedmnáctiletého chlapce, kterého na začátku února pobodali ve Smetanových sadech. Nyní se policie navíc obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. Pátrá po důležitých svědcích.

"Na případu intenzivně pracují kriminalisté územního odboru Olomouc, kteří důkladně prověřují veškeré okolnosti a souvislosti. Žádné z nich nepodceňují. Prověřují kamerové záznamy, vyslýchají svědky, vyhodnocují zajištěné stopy, které byly zaslány na expertizu. Pracují s několika vyšetřovacími verzemi. Dosavadním šetřením nebylo potvrzeno, že šlo o útok cizích státních příslušníků. Kriminalisté činí veškeré kroky k řádnému objasnění tohoto závažného trestného činu," popsala policejní mluvčí Irena Urbánková a zároveň požádala o pomoc veřejnost. "Pátráme po totožnosti dvou osob - muže a ženy," uvedla Urbánková.

Kriminalistům se podařilo zajistit kamerové záznamy, na kterých je zachycen pár -  muž a žena, kteří 2. února 2019 kolem 22:40 Smetanovými sady procházeli a pohybovali se nedaleko místa, kde mělo k útoku dojít. Pro policii mohou být velmi důležitými svědky tohoto zvlášť závažného trestného činu. Nedaleko kašny, poblíž hudebního altánku, se měly také pohybovat dvě osoby, které měly venčit své psy. I oni mohou být pro policii velmi důležitými svědky.

"Pokud by někdo z občanů osoby poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti, ať prosím kontaktuje kriminalisty územního odboru Olomouc buď osobně, nebo telefonicky na adrese Žižkovo náměstí 4, 771 36 Olomouc, telefon: 974 766 474, prostřednictvím kterékoliv policejní služebny, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158. Muže a ženu, kteří jsou zachyceni na kamerovém záznamu, a také osoby, které venčily své psy, žádáme, aby se se svým svědectvím rovněž přihlásili na uvedených kontaktech," vyzvala Urbánková.

Reklama

STAVES s.r.o.

Katalog firem » Půjčovny » Půjčovny stavební techniky

PRODEJ, SERVIS A PRONÁJEM STAVEBNÍCH STROJŮ, DROBNÉ MECHANIZACE A RUČNÍHO NÁŘADÍ K prodeji i zapůjčení nabízíme široký sortiment "od vrtačky po bagr": pásová minirýpadla a nakla...