Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 9.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Madisonské cesty se dočkají obnovené premiéry online

Kultura

5.11.2020

Autor: roc

Divadlo Tramtarie pokračuje ve svých online projektech. Nyní chystá obnovenou premiéru inscenace Madisonské cesty, která proběhne v podobě online záznamu. Již brzy se na ni mohou diváci těšit ve Full HD kvalitě.

Více o inscenaci se dočtete v našem starším článku

Foto: Jan Procházka

Milostné drama Madisonské cesty mělo premiéru 6. března 2020. Kvůli koronavirové krizi se však do uzavření divadel stihlo divákům představit pouze dvakrát. Ze stejných důvodů se neuskutečnila ani obnovená premiéra plánovaná na 21. října. Inscenace se ale své poněkud netradiční obnovené premiéry dočká. Proběhne v online prostoru.

"Po své premiéře na začátku března 2020, tedy těsně před prvním uzavřením divadel, způsobila tato autorská inscenace nebývalý ohlas v řadách diváků i odborné veřejnosti. Jsme tedy rádi, že právě tuto dojemnou love story můžeme našim divákům přinést, a zpříjemnit jim tak nelehkou dobu, ve které se nyní všichni nacházíme," říká autor a režisér inscenace Vladislav Kracík.

Divadlo Tramtarie brzy uvede inscenaci v obnovené online premiéře jako záznam ve Full HD kvalitě, ve spolupráci se společností Geroge Vision. Po úspěšné komedii Láska za koronu se tedy jedná o další online inscenaci v té nejvyšší kvalitě natočené na několik kamer, které divákům nabídne plnohodnotný divadelní zážitek a rozšíří nabídku online inscenací. 

Záznam bude pro diváky k dispozici během listopadu na webových stránkách divadla www.divadlotramtarie.cz

roc

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941