Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 17.6 °C

Končí zimní pauza, Sigma jede do Liberce

Sport

9.2.2024

Autor: Petr Pelíšek

Skoro dva měsíce měla fotbalová FORTUNA:LIGA zimní pauzu. Nyní odstartuje jarní část zápasy 20. kola, v tom bude hrát tým SK Sigma Olomouc v Liberci. Stane se tak v sobotu v 15.00. Hanáci jsou na pátém místě, mají o tři body více než jejich soupeř a k tomu k dobru odložené utkání v Teplicích.

„Liberec ukázal svoji sílu hlavně v závěru podzimu, kdy byl schopen v domácím prostředí porazit tři nula Plzeň, hrál velmi dobrý zápas se Slavií. Do sezóny vstoupil dobře, pak měl pasáž, kdy mu trochu spadl řetěz, který se jim ale podařilo zpátky nahodit. Závěr měli velmi dobrý,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek. „Vnímám ho jako silného soupeře, pokud ale chceme hrát nahoře, nemůžeme se na tohle dívat. Stejně potkáte v sezóně všechny mančafty. Liberec bude velmi dobrá prověrka na začátek jara, povedla se mu zimní příprava, měli jsme možnost vidět některé jeho zápasy. Očekávám vyrovnané utkání, které rozhodnou maličkosti,“ podotkl.

Zápas FC Slovan Liberec - SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 10. února v 15.00. Delegována k utkání byla trojice rozhodčí ve složení Ondřej Berka - Jakub Hrabovský, Nikola Šafránková.

Pravděpodobné sestavy:

Liberec: Bačkovský - Mikula, Prebsl, Pourzitidis - Penner, Varfolomejev, Žambůrek, Ghali - Višinský, Kulenović, Tupta. Trenér Luboš Kozel.

SK Sigma Olomouc: Macík – Pokorný, Beneš, Novák – Chvátal, Ventúra, Breite, Zorvan, Sláma – Juliš, Vodháněl. Trenér Václav Jílek.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

KULATÝ - ELEKTRO, s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Elektroinstalace

Elektromontážní práce , opravy a údržba zařízení NN a VN pro objekty občanské výstavby, průmyslu a zemědělství , výroba rozvaděčů, projekce , revize , měření osvětlení.