Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 5.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kolárna oblékla nový kabát a otevřela v Olomouci druhou prodejnu

Zprávy z regionu

19.1.2021

Autor: red

I přes koronavirovou pandemii přichází oblíbený olomoucký obchod a cyklistická stáj Kolárna s velkou náloží novinek. V minulém týdnu otevřela v Olomouci svou druhou prodejnu, a to v novostavbě na tř. 17. listopadu, přímo naproti atletickému stadionu.

Kolárna otevřela v Olomouci novou prodejnu.

Foto: Kolárna

Existuje jen málokdo z Olomouce a okolí, kdo by Kolárnu, jejíž historie sahá až do roku 2013, neznal. Kolem jejího majitele Petra Březiny se vytvořila úctyhodná skupina zákazníků, závodníků, příznivců a přátel cyklistiky. Už jen počet sportovců v kolárnickém dresu je toho důkazem. Napočítáme jich něco kolem stovky, z toho velká část jsou mladé naděje, tedy závodníci spadající do kategorií žáků, kadetů či juniorů.

"Zákazníci se mohou těšit na kola silniční, horská, gravel, treková, sjezdová, enduro, ale i na elektrokola prestižních značek, jako jsou Cannondale, Gt, Haibike, nebo Mondraker. Horkou novinkou je také výhradní dovoz anglické značky Factor, která se pyšní luxusními a originálními kousky v prvotřídní kvalitě i designu," uvádí majitel Petr Březina.

Foto: Kolárna

Nová Kolárna se těší na vaši návštěvu hned, jakmile to současná vládní opatření dovolí. Už nyní ale můžete zboží objednávat na webových stránkách a zásilku si osobně vyzvednout v obchodě. Servisní práce zatím probíhají ve standardním režimu v původním místě na Křižíkově ulici 1A.

Reklama

Masáže - Karel Giebisch

Katalog firem » Služby » Masáže

Zrak v mém životě nehraje zásadní roli. Od narození jsem totiž zcela nevidomý. To však pro mě není komplikací, spíše výzvou. Jako nevidomý masér působím v příjemném a útulném prost...