Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 18.4 °C

Kdo si splní hudební sen a stane se Radiotalentem 2024? Finalisté soutěže zahrají v Bounty Rock Cafe

Tipy a názory

24.5.2024

Autor: red

Je to blízko. Tři hudební skupiny mají na dosah velký úspěch. Kapely Minami, Pilot a Pjena vybrala odborná porota do finále soutěže Radiotalent 2024, která vyvrcholí koncertním večerem ve čtvrtek 30. května v Bounty Rock Cafe v Olomouci. Muzikanti se budou snažit během vystoupení přesvědčit porotce, že právě oni si zaslouží vyhrát exkluzivní promo balíček v hodnotě 250 000 Kč.

Tři finalisté, kteří byli vybráni odbornou porotou bez ohledu na zařazení do hudební kategorie, změří své hudební síly naživo ve finále prestižní soutěže poslední květnový čtvrtek. První tóny se v Bounty Rock Cafe ozvou od 18 hodin. Zároveň budou během večera slavnostně vyhlášeni vítězové Cen veřejnosti v jednotlivých kategoriích. Poprvé se tak lidé dozví výsledky fanouškovského hlasování v kategorii Pop, Rock a Electro, kam se letos přihlásily čtyři desítky kapel i sólových interpretů.

"Finálový večer by si neměl nechat ujít žádný hudební fanoušek, který rád objevuje nové české talenty. Těšte se na přehlídku kvalitní autorské tvorby a skvělou show. Jako hudební host a hvězdný porotce přijal pozvání zpěvák Marcell, čerstvý držitel Ceny Anděl," zve na akci za pořadatele Marek Berger, programový ředitel Radia Haná.

Finálový večer vyvrcholí vyhlášením vítězů Cen veřejnosti v kategorii POP, ROCK a ELECTRO, o nichž rozhodovali fanoušci v on-line hlasování. Na úplný závěr pak bude vyhlášena hlavní cena soutěže - Cena poroty a držitel titulu Radiotalent 2024.

Přijďte podpořit svého favorita a dopřejte si skvělé koncertní zážitky!

Soutěž pomáhá hudebním talentům

Vítězové Cen veřejnosti i vítěz Radiotalentu získají promo balíčky v celkové hodnotě 400 000 korun. "Soutěž jim pomůže rozjet kariéru, ukázat nové možnosti, získat kontakty a inspirovat se v hudební tvorbě. Balíčky mimo jiné obsahují promo kampaň a nasazení singlu do vysílání v Radiu Haná, Radiu Metropole a SkyRock, dále mediální promo, možnost zahrát si na předních akcích v regionu a další skvělé příležitosti. Vítěz Radiotalentu získá také profesionální natáčení ve studiu TA musica, tvorbu videoklipu a další plnění," dodává Marek Berger.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip