Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Na volejbalové derby nebo ostrý start Sigmy proti Plzni

Sport

14.2.2018

Autor: rhe

Sportovní týden odstartuje ve čtvrtek hanáckým derby ve volejbalové extralize. VK UP Olomouc hraje v Prostějově. V pátek začíná nadstavbová část první basketbalové ligy. V sobotu hostí vysokoškolačky Frýdek-Místek a v neděli se dočkají fotbaloví fanoušci, startuje jarní část HET ligy a Sigma Olomouc hostí vedoucí Viktorii Plzeň.

SK Sigma Olomouc v poslední přípravě prohrál se Slovanem Liberec 1:2. Těžko na cvičišti, lehko na bojišti, snad těžká generálka připravila Hanáky na důležitý nedělní duel. SK Sigma Olomouc v poslední přípravě prohrál se Slovanem Liberec 1:2. Těžko na cvičišti, lehko na bojišti, snad těžká generálka připravila Hanáky na důležitý nedělní duel. Foto: Radek Heloňa

Sigma Olomouc má v HET lize ostrý start. V neděli hostí suverénní Plzeň

SK Sigma Olomouc nastoupí v prvním jarním kole proti jasně vedoucí Viktorii Plzeň, která zatím v lize ztratila jen bod v Teplicích a na druhou Slavii a třetí Sigmu má náskok čtrnácti bodů. Zápas má úvodní hvizd na Andrově stadionu v 16:00. Na utkání se těší i stoper Hanáků Uroš Radakovič: "Už se těšíme, těžký soupeř, který odehrál skvělý podzim, hrají Evropskou ligu. Pro nás dobře, když máme kvalitního soupeře, hrajeme proti němu dobrý fotbal. Proti Spartě, Slavii i v Plzni jsme podali solidní výkony a věřím, že to nyní proti Plzni dokážeme zopakovat."

Česká reprezentace U17 hraje v Olomouci

Fanoušci SK Sigma Olomouc si i v letošním roce můžou užít mezinárodní dorostenecký fotbal. V Andrově sportovním areálu bude hrát český reprezentační tým U 17 nejprve přípravná utkání, potom kvalifikaci o postup na evropský šampionát.
Česká repre U 17 hraje v tomto týdnu na umělé trávě Androva sportovního areálu dvě přípravná utkání proti Itálii, bude to v úterý 13. a ve čtvrtek 15. února vždy s výkopem v 11:00.
V březnu se potom na Andrově stadionu budou hrát zápasy kvalifikace o EURO U 17, a to: 21. 3. v 17:00 Srbsko U 17 - Česká republika U 17, 24. 3. v 17:00 Španělsko U17 - Česká republika U 17, 27. 3. ve 14:30 Česká republika U 17 - Ukrajina U 17. Vstup je volný.

Foto: www.volejbalolomouc.cz

VK UP hraje v Prostějově a doma s Frýdkem-Místkem

Druhé kolo extraligové nadstavby zavede vysokoškolačky na palubovku mistrovského Prostějova. Odveta za týden staré finále Českého poháru se uskuteční ve čtvrtek od 17 hodin.
Další duel hraje VK UP Olomouc ve 3. kole nadstavbové části extraligy opět doma. Od 17 hodin je v sobotu čeká ve Sportovní hale UP Sokol Frýdek-Místek.

Házenkářky DHK ZORA Olomouc v sobotu na domácí palubovce porazily HK AS Trenčín 27:23. Házenkářky DHK ZORA Olomouc v sobotu na domácí palubovce porazily HK AS Trenčín 27:23. Foto: Radek Heloňa

Zora nesmí ztratit body v Písku

Házenkářky DHK ZORA Olomouc čeká v sobotu v 18. kole MOL ligy venku tým Písku. Zápas začíná v 15:00. "Další zápas v Písku pro nás bude stěžejní, ale budeme muset předvést o dost lepší výkon, abychom mohli dosáhnout na body. Na zápas s Veselím ještě nyní myslet nemůžeme. Jsme stále ve hře o play-off, na čtyři místa je nyní pět adeptů. Rozhodne se mezi námi, Veselím a Porubou. Je třeba, abychom vyhráli nad týmy, které jsou pod námi, zdolali Veselí a chtělo by to uspět u někoho ze silných (Michalovce, Šala, Slavia, Most). Pak bude šance reálná," říká k boji o play-off trenér Zory Jan Hegar.

Basketbal Olomouc hostí v pátek od 19:00 v Čajkaréně Basket Košíře. Basketbal Olomouc hostí v pátek od 19:00 v Čajkaréně Basket Košíře. Foto: www.facebook.com/BasketbalOlomouc

Basketbal Olomouc hostí v první lize Basket Košíře

Po osmnácti odehraných utkáních v 1. lize basketbalu mužů se Basketbal Olomouc umístil na 2. místě v desetičlenné tabulce – skupina východ. Nyní se prvních šest týmů, tedy po třech z obou základních skupin, utká ve skupině o 1. až 6. místo. Basketbal Olomouc přivítá od 19:00 v Čajkaréně Basket Košíře.

SK UP Olomouc hraje ve skupině o záchranu v Plzni

SK UP Olomouc hraje v play-out v pátek od 19:00 na palubovce Loko Plzeň.

Florbalistky se utkají s bláznivými holkami z Liberce

Florbalistky FBS Olomouc hostí v sobotu v Čajkaréně v extralize od 18:00 Crazy Girls Liberec.

Reklama

MOOLBIKE

Katalog firem » Obchod » Sportovní obchody » Cykloprodejny, elektrokola, prodej koloběžek

Moolbike - Váš osobní prodejce kol Největší specializovaná cyklo prodejna na Palackého je tady s vámi již od roku 1992. Kromě dlouholetých zkušeností a profesionality vám nabízíme i zn...