Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 4.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Na přípravu Mory nebo klíčový duel Zory

Sport

20.2.2018

Autor: rhe

Sportovní týden startuje už v úterý. Volejbalistky hrají totiž dvakrát s Brnem (úterý, čtvrtek), v neděli navíc nastoupí v Liberci. Mora hostí ve středu v přípravě Jihlavu. Sigma Olomouc má druhé jarní kolo a čeká ji derby duel v Brně se Zbrojovkou. Házenkářky DHK ZORA Olomouc hrají důležitý duel o play-off s Veselím. Basketbal Olomouc hostí Vysočinu a Vysokoškoláci GPA.

Vysokoškolačky čekají tři zápasy

Volejbalistky VK UP Olomouc předehrávají extraligové kolo v Brně v Krpoli s KP Brno v úterý od 18:00. V dalším utkání extraligové nadstavby se Olomoučanky opět představí svým fanouškům. Ve čtvrtek budou v tradičním čase od pěti odpoledne hostit brněnské Královo Pole. V 5. kole nadstavbové části extraligy hraje VK UP Olomouc venku. V sobotu od 17 hodin hrají v Liberci.

Hokejisté HC Olomouc se v přípravě na závěrečnou část sezony utkají v repre pauze s Jihlavou. Hokejisté HC Olomouc se v přípravě na závěrečnou část sezony utkají v repre pauze s Jihlavou. Foto: Radek Heloňa

Mora si zahraje přípravu s Jihlavou

Hokejisté HC Olomouc hrají ve středu v reprezentační pauze přípravné utkání s Duklou Jihlava. Duel začíná na olomouckém zimáku v 17:00. Chybět bude Branislav Konrád, který reprezentuje Slovensko na OH v Jižní Koreji. Slováci ale dnes prohráli v osmifinále s USA a jedou domů.

David Houska v obležení plzeňských. Sigma dokázala bodovat proti vedoucímu týmu. Doveze body z Brna? David Houska v obležení plzeňských. Sigma dokázala bodovat proti vedoucímu týmu. Doveze body z Brna? Foto: Jan Procházka

Sigma hraje derby v Brně

Hanáci remizovali v úvodním kole doma s Plzní 0:0. SK Sigma Olomouc nastoupí v sobotu ve druhém jarním kole na hřišti Zbrojovky Brno. Zápas má úvodní hvizd v 15:00. V Brně už bude moc na hrotu Sigmy nastoupit Jakub Řezníček.

DHK ZORA Olomouc se v sobotu utká s Veselím nad Moravou. Výhra by Hanačky hodně přiblížila play-off. DHK ZORA Olomouc se v sobotu utká s Veselím nad Moravou. Výhra by Hanačky hodně přiblížila play-off. Foto: Archiv

Zora potřebuje zdolat Veselí

Házenkářky DHK ZORA Olomouc čeká v sobotu v 18. kole MOL ligy v domácí hale Veselí nad Moravou. Zápas začíná v 17:30.

Basketbal Olomouc hostí Vysočinu, Vysokoškoláci GPA

Basketbal Olomouc přivítá v pátek od 19:00 v Čajkaréně Basket BC Vysočina v nadstavbové části 1. ligy. SK UP Olomouc hraje v play-out ve stejný čas a stejný den ve Sportovní hale UP s GPA.

Florbalistky FBS hrají v Židenicích

Další extraligový duel čeká florbalistky FBS Olomouc od 17:00. Hanačky hrají v neděli v Brně s týmem K1 Florbal Židenice.

Reklama

Perfect menu - rozvoz jídel

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Rozvoz jídel pro firmy, tel. 777 047 508