Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Na Kometu a konečně zlomit Spartu

Sport

21.11.2017

Autor: rhe

Sportovní týden je hodně nabitý. Už dnes hraje Mora v Bolce, v pátek pak přivítá loňského mistra Kometu Brno. Volejbalistky VK UP Olomouc hrají doma MEVZA CUP a hostí Slovinky a Maďarky, v sobotu pak v extralize Frýdek-Místek. V sobotu RHC DHK Zora Olomouc a RHC Velká Bystřice pořádají další ročník CHARITATIVNÍ AKCE – HÁZENÁ POMÁHÁ. V neděli pak týden vyvrcholí duelem Sigmy Olomouc se Spartou Praha.

Mora hraje v úterý v Bolce, v pátek hostí Kometu Brno a v neděli nastoupí v Jihlavě. Mora hraje v úterý v Bolce, v pátek hostí Kometu Brno a v neděli nastoupí v Jihlavě. Foto: ČTK/Luděk Peřina

Mora hraje o další body na ledě Mladé Boleslavi

Hokejisté HC Olomouc nastoupí v dalším extraligovém kole na ledě Bruslařů z Mladé Boleslavi. Duel začíná v 17:30. Bolka navíc pro neuspokojivé výsledky vyměnila trenéry. Patrika Augustu tak nahradil bývalý kouč Ocelářů Vladimír Kýhos. "To, že vyměnili trenéra, je určitý impuls do kabiny. Snaží se s tím, že teď nejsou spokojení se svým umístěním, něco udělat,“ řekl pro www.hc-olomouc útočník Mory Jan Eberle.
V prvním vzájemném utkání se ze zisku tří bodů radovali Bruslaři, Hanáci ale chtějí týmu z města Škodovek vše vrátit i s úroky. Dobře si ale uvědomují sílu svého soupeře. "Mají rozhodně kvalitní hráče v útoku. Budeme chtít, aby se oni přizpůsobili tomu, jak hrajeme my, a nečekat, s čím na nás vletí oni," dodal Eberle.

V pátek přijede Kometa. Zajistěte si lístky v předprodeji

Hokejisté HCO hrají v 25. kole Tipsport extraligy na domácím ledě s Kometou Brno. Duel začíná v plecharéně v pátek v 18:00.
Na první domácí zápas s jihomoravským celkem v této sezoně proběhne předprodej hned v několika termínech. Klub upozorňuje, že každá osoba si může koupit nanejvýš čtyři vstupenky!

Předprodej na pokladnách zimního stadionu proběhne v následujících dnech:

Úterý 21. listopadu od 15 do 17 hodin
Čtvrtek 23. listopadu od 16 do 17 hodin
Pátek (den utkání) 24. listopadu od 16 hodin

V neděli jede Mora do Jihlavy

HC Olomouc hraje v duelu 26. kola Tipsport extraligy na ledě nováčka Dukly Jihlava. Utkání má úvodní buly v 16:00.

Vysokoškolačky mají nabitý program. V úterý a čtvrtek hrají MEVZA CUP a v sobotu extraligu. Vysokoškolačky mají nabitý program. V úterý a čtvrtek hrají MEVZA CUP a v sobotu extraligu. Foto: www.volejbalolomouc.cz

Volejtbalistky VK UP Olomouc čeká MEVZA CUP

Volejbalistky VK UP Olomouc hostí další turnaj Středoevropské ligy MEVZA. Dnes se v univerzitní hale střetne domácí celek se slovinským Kamnikem Ljublana. Zápas začíná v 17:00.
Ve čtvrtek hrají volejbalistky VK UP Olomouc v MEVZA CUPu s maďarským týmem z hlavního města Budapeště. Duel má první servis v 17:00. Více informací o MEVZA CUPu

V sobotu přijede do Sportovní haly UP Frýdek-Místek

VK UP Olomouc nastoupí v dalším extraligovém kole ve Sportovní hale UP od 17:00 proti Frýdku-Místku.

DHK ZORA Olomouc se opět zapojuje do charity

RHC DHK Zora Olomouc a RHC Velká Bystřice pořádají další ročník CHARITATIVNÍ AKCE – HÁZENÁ POMÁHÁ. Celá akce startuje ve sportovní hale ve Velké Bystřici už v 9:30 a končí poslední akcí, která začíná v 19:00. Program akce.

Velká Bystřice má doma Náchod

Házenkáři prvoligové Velké Bystřice hrají v 11. kole doma proti celku z Náchoda. Zápas začíná v 17:30.

Basketbal Olomouc doma přivítá Snakes Ostrava, Vysokoškoláci míří do Nového Jičína

Basketbal Olomouc hostí v pátek v 10. kole 1. ligy v Čajkaréně od 19:00 družstvo Snakes Ostrava. V minulém kole porazil Basketbal Olomouc v derby SK UP Olomouc.
Basketbalisti SK UP Olomouc se pokusí v neděli o první letošní výhru na palubovce Nového Jičína. Utkání startuje v 16:00.

Porazí Sigma Olomouc doma Spartu?

SK Sigma Olomouc, druhý celek HET ligy, hostí v 15. kole na Andrově stadionu Spartu Praha. Zápas začíná v neděli v 18:00. Lístky jsou v prodeji ve Fanshop SK Sigma Olomouc na Andrově stadionu (otevřeno po-pá 10:00-17:00) nebo v síti Ticket Portal.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941