Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 10.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Mora hostí Chomutov a Plzeň, Sigma hraje na Baníku a Vysokoškolačky mají Prostějov

Sport

17.10.2017

Autor: rhe

Kam za sportem? Už dnes hraje na olomouckém zimáku Chomutov, v neděli pak Plzeň. Sigma jede v pátek do Vítkovic, kde se utká s Baníkem. Volejbalistky VK UP Olomouc mají v sobotu derby s Prostějovem a DHK ZORA Olomouc hostí silné Michalovce. Florbalistky FBS Olomouc se střetnou s Chodovem a Holice hostí v MSFL Velké Meziříčí.

Kohouti doma v neděli přehráli Jihlavu. Nyní ji čeká Chomutov a Plzeň. Kohouti doma v neděli přehráli Jihlavu. Nyní ji čeká Chomutov a Plzeň. Foto: ČTK/Luděk Peřina

Dnes vyzve HCO Růžičkův Chomutov

Mora vyhrála v neděli po měsíci konečně zase doma, když porazila Duklu Jihlava jasně 3:0. Po jednodenní pauze dorazí na olomoucký zimní stadion soupeř až z Čech. Kohouti ve druhém domácím utkání v řadě hostí Chomutov, kterému se v posledních kolech příliš nedaří. "Chomutov je asi nejlepší mužstvo ve venkovních zápasech, i když teď prohráli na Spartě, ale také to bylo jen těsně. Myslím, že nás čeká daleko těžší soupeř, ale my k tomu neumíme přistoupit jinak než jako proti Jihlavě a hrát aktivně a konečně jako domácí mužstvo. Musíme si dát pozor na brejky, protečované puky i přesilovky. Mají šikovné hráče, kteří jsou schopní z jedné šance rozhodnout zápas. Určitě to bude těžké utkání, které ale chceme zvládnout, abychom si i fanoušky přiklonili na svou stranu,“ řekl pro web HC Olomouc kapitán Martin Vyrůbalík.

V neděli budou Kohouti vracet Plzni debakl

Kohouti hrají od 17:00 v 16. kole Tipsport extraligy na domácím stadionu v duelu s HC Škodou Plzeň, které mají co vracet…

SK Sigma Olomouc se v pátek představí na Baníku. Udrží Sigma neporazilenost, ba dokonce přidá další výhru? SK Sigma Olomouc se v pátek představí na Baníku. Udrží Sigma neporazilenost, ba dokonce přidá další výhru? Foto: ČTK/Petr Sznapka

Sigma nastoupí na hřišti Baníku Ostrava

Sigma v 10. kole remizovala na domácím pažitu s FK Jablonec 0:0, když v závěru zahodila Plškem a Moulisem dvě obrovské šance. Fotbalisté SK Sigma Olomouc zavítají v pátek v 11. kole HET ligy k derby do Ostravy. Ve Vítkovicích je od 20:15 v přímém přenosu ČT SPORT hostí Baník Ostrava.

Holice má doma Velké Meziříčí

1.HFK Olomouc hraje ve 12. kole MSFL od 14:30 na domácím hřišti proti celku Velkého Meziříčí.

VK UP Olomouc úspěšně odstartoval do extraligy dvěma jasnými výhrami. Nyní jej čeká v sobotu derby v Prostějovem. VK UP Olomouc úspěšně odstartoval do extraligy dvěma jasnými výhrami. Nyní jej čeká v sobotu derby v Prostějovem. Foto: www.volejbalolomouc.cz

Volejbalistky UP se chystají na derby s Prostějovem

Dva zápasy v pouhých dvou dnech musely na úvod nového extraligového ročníku zvládnout o víkendu volejbalistky Univerzity Palackého v Olomouci. Po sobotní výhře na palubovce pražského Olympu 3:0 zvítězily vysokoškolačky i v neděli, tentokrát v předehrávce třetího kola v Brně nad Fénixem. A stejně jako o den dříve v Praze s Olympem opět neztratily ani set. Nyní čeká na Olomouc v hanáckém derby obhájce z Prostějova. V sobotu se ve Sportovní hale Univerzity Palackého VK UP Olomouc postaví od 17 hodin ve 2. kole Uniqa extraligy mistrovi z Prostějova.

Florbalistky FBS Olomouc se v Čajkaréně střetnou s Chodovem

FBS v minulém kole vyhrál na nájezdy na hřišti Sokola Královské Vinohrady 4:3. Nyní extraligové florbalistky FBS Olomouc nastoupí v sobotu v 8. kole od 18:30 v Čajkaréně proti pražskému Chodovu.

Zora v pátek prvně prohrála. Nyní ji navíc čeká silná Iuventa Michalovce. Zora v pátek prvně prohrála. Nyní ji navíc čeká silná Iuventa Michalovce. Foto: www.dhkolomouc.cz

Zora hostí Iuventu Michalovce

Hanačky v minulém kole nestačily ve Veselí nad Moravou, kde prohrály o čtyři branky. V sobotu hostí házenkářky DHK ZORA Olomouc v 7. kole MOL ligy na domácí palubovce třetí celek tabulky Iuventu Michalovce. Duel začíná v 17:30.

Prvoligové basketbalové týmy hrají venku. UP v Pardubicích a Basketbal ve Zlíně

SK UP Olomouc hraje v pátek v 1. lize basketbalu mužů v 5. kole od 20:00 na palubovce Synthesie Pardubice. Basketbal Olomouc nastoupí v neděli na palubovce SKB Zlín. Zápas startuje v 17:00.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip