Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 2.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Na Sigmu s Hradcem, volejbalové derby zápas Mory s lídrem

Sport

16.1.2018

Autor: rhe

Sportovní týden začíná už dnes třetím přípravným duelem Sigmy, která si pozvala Hradec Králové. V pátek hostí SK UP Olomouc v první lize basketbalu Orly Prostějov. V sobotu je volejbalové derby mezi Olomoucí a Přerovem. V neděli pak hostí Mora na svém ledě vedoucí Škodu Plzeň s reprezentanty Gulašem a Mertlem.

SK Sigma Olomouc hostí v přípravném utkání dnes od 14:00 Hradec Králové. SK Sigma Olomouc hostí v přípravném utkání dnes od 14:00 Hradec Králové. Foto: Radek Heloňa

Sigma hraje dnes s Hradcem Králové

Hanáci hostí ve třetím přípravném utkání druholigový Hradec Králové. Zápas začíná ve 14:00 na umělce Androva stadionu, vstupné je  zdarma. V prvních dvou přípravných utkáních Hanáci doma porazili Prostějov 5:0 a Hlučín 7:0.
"Ještě máme poměrně náročný, takový kondiční, blok. Samozřejmě propojený i s tou herní složkou. V úterý hrajeme přípravné utkání proti Hradci Králové, v tom rozdělíme sestavu na dva poločasy. Ještě bychom v příštím týdnu chtěli víceméně pracovat na kondiční složce,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.
V sobotu si Sigma Olomouc k přípravě tentokrát zajede na Slovensko. Od 14:00 nastoupí na hřišti Dunajské Stredy.

Petr Strapáč na vhazování proti olympionikovi z Plzně Tomáš Metrlovi. Petr Strapáč na vhazování proti olympionikovi z Plzně Tomáš Metrlovi. Foto: ČTK/Luděk Peřina

Mora hraje v Ostravě a v neděli přivítá Plzeň už bez Sundhera

Kohouti porazili v neděli Chomutov i díky hattricku Jana Knotka 5:3. Nyní hraje HC Olomouc  v pátek ve 41. kole Tipsport extraligy od 17:30 na ledě HC Vítkovice Ridera. V neděli nastoupí hokejisté HC Olomouc doma. Od 17:00 hostí ve 42. kole Tipsport extraligy v plecharéně vedoucí Škodu Plzeň. V mužstvu už nepůsobí Kanaďan Kevin Sundher.
"Kevinův zdravotní stav bohužel nebyl ideální. Potýkal se s několika zraněními a nemocemi, a proto jsme smlouvu po vzájemné dohodě ukončili,“ řekl na adresu pětadvacetiletého Kanaďana generální manažer klubu Erik Fürst.
Kevin Sundher přišel na Hanou na konci minulé sezony. Za Moru stihl odehrát dohromady 39 utkání, v nichž si připsal 12 bodů. V aktuální sezoně během 28 duelů zaznamenal devět bodů za pět gólů a čtyři asistence.

Volejbalistky VK UP Olomouc mají nabitý program. V pondělí vyhrály v Ostravě, ve čtvrtek jedou do Brna a v sobotu hostí Přerov. Volejbalistky VK UP Olomouc mají nabitý program. V pondělí vyhrály v Ostravě, ve čtvrtek jedou do Brna a v sobotu hostí Přerov. Foto: www.volejbalolomouc.cz/

Vysokoškolačky vyhrály nad Ostravou a čeká je Brno a Přerov

Pět těžkých zápasů v pouhých deseti dnech. Takový je program volejbalistek Univerzity Palackého Olomouc na začátku nového roku. Po dvou duelech Středoevropské ligy MEVZA a cestě do Stuttgartu k odvetě poháru CEV Cup vysokoškolačky nastoupily v sobotu doma proti Dukle Liberec a v pondělí je čekala televizní dohrávka 13. extraligového kola v Ostravě. Reprezentantky olomoucké univerzity však náročný úkol zvládly, a zvítězily hladce 3:0.
Ve čtvrtek se vysokoškolačky představí v dalším utkání proti přednímu celku extraligy na palubovce brněnského Králova Pole. Zápas 15. kola nejvyšší soutěže začne v šest hodin odpoledne
V sobotu hraje VK UP Olomouc domácí duel Uniqa extraligy ve Sportovní hale UP od 17:00 s Přerovem.

SK UP Olomouc hostí v první lize basketbalu mužů Orli Prostějov. SK UP Olomouc hostí v první lize basketbalu mužů Orli Prostějov. Foto: Archív

Vysokoškoláci se střetnou s Prostějovem, Basketbal Olomouc jede do Nového Jičína

Prvoligoví basketbalisté SK UP Olomouc hrají v pátek derby duel 16. kola, když hostí ve Sportovní hale UP Orli BCM Prostějov od 19:00. Basketbal Olomouc bude o body bojovat v neděli od 16:00 na palubovce Nového Jičína.

Zora hraje na Porubě

Zora vyhrála v neděli ve Zlíně 30:28. Nyní čeká házenkářky DHK ZORA Olomouc další důležitý duel MOL ligy na půdě Sokola Poruba. Zápas začíná v sobotu v 18:00.

FBS Olomouc jedou na Klokanky

Florbalistky FBS Olomouc nastoupí v neděli od 14:00 duel 17. kola extraligy venku na hřišti FšB Bohemians.

Reklama

Masáže - Karel Giebisch

Katalog firem » Služby » Masáže

Zrak v mém životě nehraje zásadní roli. Od narození jsem totiž zcela nevidomý. To však pro mě není komplikací, spíše výzvou. Jako nevidomý masér působím v příjemném a útulném prost...