Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 14.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam na Silvestra? Užijte si poslední den v roce s dětmi, se skvělým jídlem a spoustou zábavy!

Tipy a názory

13.12.2018

Zuzana Doleželová

Silvestr patří oslavám. Mnozí se chystají rozloučit se s rokem 2018 na horách nebo na chatě, pokud jste se ale rozhodli slavit v Olomouci, těšte se na pořádnou party. Oslavy se chystají ve všech možných restauracích a barech či klubech. My pro vás máme pár zajímavých tipů, kde a jak si užijete silvestrovské veselí trochu netradičně...

Silvestr 2018 / Morgan's Restaurant 
Silvestrovský pobyt / Hluboký dvůr Hrubá Voda
15:00 / Čertí brko / Kino Metropol
17:15 / Silvestrovský galakoncert Berlínské filharmonie / Kino Metropol
19:00 / Poor champagne Silvestr / ENTRÉE Restaurant
19:00 / Silvestr 2018 / M Trojka
19:00 / Silvestrovská pařba s Hustým gulášem / Bounty Rock Cafe
19:00 / Silvestr 2018 / Nutrend World
21:00 / Silvestr v Sklubu / Sklub
21:00 / Silvestr 2018 ve Varně / Varna

Poslední den v roce můžeme strávit s našimi nejmenšími. Kino Metropolod 15:00 na programu pohádku Čertí brko. Ideální začátek pohodových oslav, co říkáte? 

V Morgan's Restaurant se bude slavit už od odpoledne. Nenechte si ujít gastronomické hody a přivítejte rok 2019 stylově. Čeká vás lahodné menu složené z předkrmu nebo polévky, hlavního chodu a dezertu včetně vína, slaných pochutin a vstupu na večerní Music party. Vstup je 590 korun.

Trochu jiné oslavy nabídne letos Kino Metropol - přijďte strávit silvestrovský večer za doprovodu galakoncertu Berlínské filharmonie, role dirigenta se zhostí Daniel Barenboim. Na programu přímého přenosu bude například Wolfgang Amadeus Mozart, Maurice Ravel nebo Boléro. Vstup je 250 korun.

To ENTRÉE restaurant chystá Poor champagne Silvestr - těšit se můžete na prvotřídní menu, jak je už ostatně zvykem. Takže pokud si potrpíte na gastro zážitky, neměli byste tu chybět. Rezervujte si svůj stůl na info@entree-restaurant.cz. A připraveny jsou balíčky i s ubytováním - více info na recepce@theatre-hotel.cz.

Každý rok připravují v M Trojce silvestrovskou oslavu, a nejinak tomu bude i letos. Přijďte si užít jedinečný večer plný zábavy, tance a dobrého jídla a pití, těšit se můžete i na ohňostroj, tombolu, kouzelníka, fotokoutek a taneční vystoupení. Startuje se v 19:00, vstup je 650 korun.

Bounty Rock Cafe sází na silvestrovskou party s Hustým gulášem. Večerem bude provázet Tomáš Liška, tombola je samozřejmostí. Jídlo si můžete vzít vlastní, alkohol nikoli. Vstupné je 200 korun.

Ať už budete slavit konec roku kdekoliv a jakkoliv, buďte opatrní... :)

Foto: Depositphotos.com

A pořádná party se chystá i v Sklubu. Čeká vás nejlepší taneční hudba a spousta skvělé zábavy. Připraven bude welcome drink a také speciální soutěž. ;) 

Velmi zajímavě a lákavě vypadá nabídka Nutrend WorlduSilvestr tu bude veselý, kouzelný, plný dobrého jídla a pití. Máte se na co těšit! Součástí bude samozřejmě i ohňostroj.

Pařit se bude ve Varně. Otevřeno bude od 21:00 a nebude chybět ani ohňostroj na střešní terase.

Naprosto jiný zážitek slibuje hotel Hluboký dvůr. Ten nabízí přímo silvestrovský pobyt na tři noci. Pobyt vás přijde na 4 690 korun za osobu. V ceně je kromě ubytování i polopenze, masáž, vstup do saunového světa či skipas do sousedního lyžařského areálu. A také pochopitelně silvestrovská noc s programem.

Ať už se chystáte do víru města, nebo si hodláte užít pohodovou atmosféru doma s přáteli či rodinou, přejeme vám hezké oslavy! :)