Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 14.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

ITS CUP je v semifinále. Bohužel bez zraněné Karolíny Muchové

Sport

15.7.2016

Autor: rhe

Tenisový ITS CUP má za sebou čtvtrfinále. Bohužel do něj nezasáhla olomoucká rodačka a nasazená šestka turnaje Karolína Muchová. Na kurty Omega centra sportu a zdraví ji nepustil zraněný loket a přemožitelka Petry Cetkovské Gabriela Pantůčková tak postoupila do semifinále bez boje. Jinak přinesly páteční zápasy samé napínavé momenty.

Karolína Muchová musela z ITS CUPu odstoupit kvůli zranění lokte. Karolína Muchová musela z ITS CUPu odstoupit kvůli zranění lokte. Foto: www.itscup.cz

Páteční den přinesl skvělé a dramatické bitvy. V prvním utkání na centr kurtu se setkali Anastasi Grymalska z Itálie s českou hráčkou a rodačkou z Opavy Pernillou Mendesovou. Utkání trvalo dvě a půl hodiny a z postupu do semifinále se nakonec mohla radovat Anastasia Grymalska po setech 2:6, 7:6 (5), 6:3.
Nasazená jednička Ruska Elizaveta Kulichkova zvládla napínavý duel proti Lukas Tenaové z Chorvatska, když ovládla tie-break druhého setu a zvítězila 6:3, 7:6 (5). Loňské semifinále obhájila Ekaterina Alexandrova (letos se probojovala do 2. kola Wimbledonu), se Stollarovou si poradila ve dvou setech 6:3, 6:4.
Očekávaný duel mezi Karolínou Muchovu a Gabrielou Pantůčkovou byl bohužel zrušen, jelikož Karolína Muchová musela kvůli zranění lokte utkání skrečovat.
Do finále čtyřhry, které se odehraje zítra od 11:00 postoupily Ema Burgic Bucková (BIH) / Tinjičová Jasmina (BIH), které se utkají s Katharinou Lehnertovou (PHI) / Anastasiy Shosynovou(UKR).
Sobotní rozpis ITS CUP

Maďarka Fanny Stollarová vypadla s Ruskou Ekaterinou Alexandrovou. Maďarka Fanny Stollarová vypadla s Ruskou Ekaterinou Alexandrovou. Foto: www.itscup.cz

Rozhovor s Ekaterinou Alexandrovou semifinalistkou ITS CUPu
Reklama

Restaurace Dolní Bouda

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Restaurace Dolní Bouda nabízí příjemné prostředí a domácí kuchyni pro Vaše rodinná, společenská a firemní setkání i víkendové menu pro všechny, které láká návštěva podhůří Jese...