Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hospodářská komora představuje své marketingové partnery pro rok 2021

Zprávy z regionu

21.1.2021

Autor: roc

Okresní hospodářská komora Olomouc zvládla těžký rok 2020 bez výraznější újmy. Současně musela být podnikatelům v nelehké době o to více nápomocna. O přínosu aktivit komory svědčí i přetrvávající zájem nových podnikatelských subjektů o rozšíření členské základny. Nových členů přibylo v průběhu roku rekordně hned dvacet. Současně se pro rok 2021 podařilo získat větší množství celoročních marketingových partnerů v porovnání s předchozím rokem, byť pozice generálního partnera je prozatím ještě stále v jednání.

„Rok 2020 byl opravdu těžký a lze předpokládat, že ani rok 2021 nebude úplně jednoduchý. Podnikatelům patří upřímný obdiv nad tím, jak vše zvládají – tím myslím nejen pandemii jako takovou, ale i veškerá omezení, složitý systém všech kompenzací, nekonzistentnost rozhodnutí centrálních orgánů a těžkou předvídatelnost čehokoliv,“ krátce zhodnotil rok a vyjádřil obdiv všem podnikatelům Radim Kašpar, ředitel Okresní hospodářské komory Olomouc.

Foto: archiv OHK

Hlavní partneři OHK Olomouc pro rok 2021

Pro aktuální rok získala OHK Olomouc hned dva hlavní partnery. Jsou jimi společnosti Edwards, s.r.o. a Slavia pojišťovna a.s. Prvně jmenovaná firma má sídlo a výrobní prostory v Lutíně. Jedná se o světového lídra v poskytování unikátních řešení v oblasti vakuových technologií. Hlavními produkty jsou vývěvy, které tvoří nedílnou součást téměř všech druhů výrobních, měřících a analytických procesů. Slavia pojišťovna je zase jedinou ryze českou pojišťovnou s tradicí na našem trhu již více než 150 let. Jako expert na neživotní pojištění poskytuje služby fyzickým osobám, živnostníkům, malým a středně velkým firmám, velkým korporacím či obcím a městům.

„Musím přiznat, že mám velkou radost. Navzdory nelehké době se nám podařilo dojednat spolupráci s opravdu silnými značkami. Vždyť společnost Edwards je světovým lídrem ve svém segmentu, vykazuje roční obrat okolo šesti miliard korun a je příkladem firmy, která je neskutečně inovativní a její produkty mají opravdu vysokou přidanou hodnotou. Slavia pojišťovna i přes úctyhodnou, více než 150letou tradici, jde s dobou a klade důraz na inovace a digitalizaci. Její unikátní produkty zaměřené na živnostníky a drobné podnikatele jsou pro naše členy a cílovou skupinu velmi přínosné,“ dodal k hlavním partnerům Radim Kašpar.

Foto: archiv OHK

Partneři OHK Olomouc pro rok 2021

Oproti roku 2020 se rozšířil také počet partnerů, což můžeme vnímat i jako jakousi odměnu za stále se zvyšující kvalitu práce a aktivity komory. 

Celoročními marketingovými partnery se pro letošek stalo hned pět společností, což je maximální možný počet. BP STAVBY Morava s.r.o., dynamická stavební a inženýrská společnost, která v roce 2020 podpořila komoru na pozici generálního partnera. Další pokračování loňské spolupráce je i s multifunkčním centrem - Telegraph. Jedná se o kreativní prostor s galerií současného umění, kavárnou, coworkingovým centrem a dalším zázemím pro umělce, veřejnost i byznys. Partnerem se stala také OLTIS Group a.s. Ryze česká obchodní skupina se sídlem v Olomouci, jejíž členské společnosti úspěšně vstoupily na trh informačních systémů pro dopravu a logistiku již v roce 1993. Partnerem je také dvojice spřátelených firem Smětal s.r.o. & Silack s.r.o., které se pohybují v oblasti demolic, zemních prací, recyklace, nakládání s odpady a obecně stavebnictví a souvisejících služeb. Skupinu partnerů doplňuje ChytryHonza.cz, resp. finančně-poradenská akciová společnost, jejíž součástí je právě zmíněný e-shop a srovnávač finančních produktů. Z původně malého start-upu se skupina vypracovala mezi přední hráče na českém finančním trhu.

Samostatnou kapitolu tvoří dlouhodobá spolupráce se městem Olomoucí a Olomouckým krajem, která se předpokládá v intenzivní podobě i v roce 2021.