Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 6.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hokejisté HC Olomouc zvítězili ve Zlíně

Sport

20.9.2019

Autor: Petr Pelíšek

Zápas Beranů proti Kohoutům se hrál dnes ve Zlíně. Střetnutí 3. kola hokejové extraligy bylo pro mančaft HC Olomouc úspěšné, tradičního soupeře porazili a získali tři body.

Mora v předchozích dvou kolech bodovala, v prodloužení vyhrála ve Vítkovicích a pak doma prohrála s Mladou Boleslaví. Duel ve Zlíně se pro ni zpočátku nevyvíjel zrovna ideálně, po první třetině totiž prohrávala. Bylo to jen o jednu branku, což nebyl neřešitelný problém. A povedlo se to změnit. Ve 31. minutě vyrovnal Ostřížek, za dalších pět minut tečovanou střelou Ondrušek. Vedení o gól už se Kohout povedlo udržet, v power-play pak ještě zvýšit na rozdíl tří branek a poprvé v sezoně získali plný počet bodů.

PSG Berani Zlín – HC Olomouc 1:4 (1.0, 0:2, 0:2)

Branky a nahrávky: 17. Sedláček (Szturc, Köhler) – 31. Ostřížek (Knotek, Vyrůbalík), 36. Ondrušek (Jaroměřský), 59. Ostřížek, 60. Klimek. Rozhodčí: Hejduk, Kubičík – Lučan, Kis. Vyloučení: 4:3. Bez využití. Diváci: 4320.

HC Olomouc: Lukáš – Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, Jaroměřský, Švrček, Dujsík, Valenta – Ostřížek, Knotek, Irgl – Strapáč, Kolouch, Klimek – Burian, Nahodil, Olesz – Tomeček, Handl, Hecl. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Restaurace Na hřišti Hněvotín

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Restaurace Na hřišti v obci Hněvotín. Najdete nás přímo u hlavní silnice směrem na Topolany. Poznáte nás jednoduše, protože jsme přímo na hřišti. Vaříme každý den. Těšíme se na Vás.