Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hokejisté HC Olomouc získali dva body u posledního

Sport

15.11.2019

Autor: Petr Pelíšek

Restart extraligy po reprepauze se hokejistům HC Olomouc povedl za bodový zisk. V Pardubicích vybojovali dva body za vítězství v prodloužení. Nyní čeká Moru domácí zápas, v neděli od 17.00 nastoupí proti Kladnu, tohle utkání už je vyprodáno.

Kohouti začali na ledě posledního celku tabulky výtečně. Už ve 4.minutě šli do vedení, trefil se Tomáš Dujsík. Hubený náskok Mora držela poměrně dlouho, dařilo se to až skoro do konce. Jenže dvě a půl minuty před konce řádné hrací doby se domácím povedlo srovnat. A muselo se jít do prodloužení. To trvalo jen 19 sekund, když dal Musil vítěznou branku a zajistil tak hostům druhý bonusový bod.

„Nebylo to po reprezentační přestávce úplně ono, musím říci, že v první třetině jsme šli brzy do vedení, to bylo fajn. Bohužel se nám nepodařilo ve druhé třetině navýšit, kdy jsme měli řekněme i pár vyloženějších šancí. Ve třetí třetině jsme se naopak dostali pod tlak vinou vyloučení, v závěrečné pětiminutovce domácí během i po vyloučení měli velký tlak a resultoval z toho vyrovnávací gól. My si vážíme každého bodu, co získáme, já jsem rád, že jsme dnes získali dva," řekl trenér HC Olomouc Zdeněk Moták.

HC ČSOB Pojišťovna Pardubice1:2HC Olomouc
(0:1, 0:0, 1:0 – 0:1)
Branky:58. Tybor (Mandát) – 4. Dujsík (Irgl, Burian), 61. P. Musil (Klimek)
Rozhodčí:Jeřábek, Obadal – Kis, Lučan
Vyloučení:3:4
Diváků:7218.
Sestava HC ČSOB Pojišťovna Pardubice:Kacetl – Eklund, Holland, Kolář, Ivan, Mikuš, Zdráhal – Kindl, Kousal, Tybor – Hovorka, Mandát, Harju – Látal, T. Knotek, Blümel – Beran, Pochobradský, Matýs – Machač.
Sestava HC Olomouc:Konrád – Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, Jaroměřský, Švrček, Dujsík, Valenta – Burian, Strapáč, Irgl – Klimek, Nahodil, Musil – Olesz, Kolouch, Skladaný – Hecl, J. Knotek, Tomeček. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941