Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 13.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hokejisté HC Olomouc s vysokou porážkou

Sport

29.9.2020

Autor: Petr Pelíšek

V 5. kole hokejové extraligy nastoupil HC Olomouc doma proti Hradci Králové. A Hanákům se duel moc nepovedl, soupeři podlehli vysoko, o pět branek.

V úvodu se domácí chvíli drželi, jenže pak přišly dva rychlé údery hostů. Během 82 sekund dal Hradec dvě branky a rázem vedl. No a bohužel pro Moru to nebylo v první periodě všechno. Pak ještě v 15. minutě hosté využili první přesilovou hru v utkání a bylo to o tři. A v olomoucké bráně vystřídal Branislava Konráda Jan Lukáš. Ten přečkal konec první třetiny i chvíle na začátku druhé v pohodě. Ale ve 25. minutě také on kapituloval, bylo to 0:4 a s Olomouckými už to pro tento zápas nevypadalo dobře. Zvlášť, když hosté s náskokem v zádech poměrně v klidu kontrolovali hru, nic si nekomplikovali a hlavně nepouštěli Kohouty do nějakých větších šancí. Drama se nekonalo ani v poslední dvacetiminutovce. Mora nejprve přečkala druhé oslabení v utkání. Ale ve 49. minutě inkasovala pátou brankou. Chvíli poté trefil exolomoucký Jergl tyčku. Pak se také Hanáci dočkali branky, alespoň trošku radosti dal ochozům Gřeš. Jenže hosté potom přidali ještě šestý gól.

„Musím pogratulovat soupeři. Výborně bruslili, měli výborný pohyb, byli silní, aby se dostali do šance. Měli důraz v zakončení. Naproti tmu jsme my hráli ve vlnách, a když jsme se dostali do nějaké šance, tak na konci stál výborný Marek Mazanec. Pro nás z toho byl pouze jediný gól a těžká porážka. Byli jsme potrestáni za naše chyby, a osobně si myslím, že celkem zaslouženě. Ten výkon není úplně zlý, ale děláme takové chyby, které nás sráží," řekl trenér HC Olomouc Zdeněk Moták.

HC Olomouc - Mountfield Hradec Králové 1:6 (0:3, 0:1, 1:2)


Branky a nahrávky: 54. Gřeš - 8. Kevin Klíma (Lev, R. Pilař), 10. Smoleňák (Orsava, Nedomlel), 15. Nedomlel (Cingel, Blain), 25. V. Růžička (Kelly Klíma, Hronek), 49. Hronek (Kevin Klíma), 58. Smoleňák (Cingel). Rozhodčí: Hradil, Veselý –Rampír, Špringl. Vyloučení: 2:0. Využití: 0:1. Diváci: 1000.

HC Olomouc: Konrád (16. Lukáš) – Ondrušek, A. Rutar, Valenta, Škůrek, Vyrůbalík, Dujsík, Hlaváč – Handl, Knotek, Tomeček – Káňa, Kolouch, Kucsera – Olesz, Nahodil, Navrátil – Burian, Gřeš, Bambula. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.
Hradec Králové: Mazanec – Nedomlel, Hronek, Pilař, Blain, Šalda, F. Pavlík, Čáp – Orsava, Cingel, Smoleňák – Sklenář, Růžička, Kelly Klíma – Perret, Kevin Klíma, Lev – R. Pavlík, Koukal, Jergl. Trenér Vladimír Růžička.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

GREIF-INEX, s.r.o.

Katalog firem » Zdravotnictví » Zdravotnické potřeby, materiál

Naše společnost se zabývá distribucí sériových zdravotnických prostředků, konkrétně ortopedických pomůcek (ortézy horních a dolních končetin, bederní a břišní pásy, kýlní prádlo ...