Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hokejisté HC Olomouc nestačili na Liberec

Sport

6.10.2019

Autor: Petr Pelíšek

V 8. kole extraligy hráli hokejisté HC Olomouc v Liberci. Proti Bílým Tygrům se Kohoutům nezadařilo v zakončení, gól nedali a zpět domů se vracejí s porážkou nula dva, když obě branky inkasovali ve druhé třetině.

V úvodní dvacetiminutovce gól nepadl, ale na startu té následující skóroval Bulíř a Bílí Tygři šli do vedení. Krátce nato překonal olomouckého gólmana Kondráda i bek Havlín a liberecký tým už žádné drama nedopustil. Brankář Schwarz zlikvidoval všech 26 střel Mory a připsal si premiérovou vychytanou nulu v sezoně, zatímco Hanáci prohráli potřetí v řadě. Liberec tak vévodí extralize.

„Vzhledem k tomu, že jsme nedali gól, nemohli jsme počítat s tím, že bychom bodovali. Co se týče vstupu do zápasu, z naší strany to nebylo ono. Pak jsme se zlepšili a vytvořili jsme si spoustu šancí, ale neproměnili jsme je. Udělali jsme i pár chyb vzadu, ale hlavní je proměňování šancí, v tom jsme tentokrát selhali," řekl trenér HC Olomouc Jan Tomajko.

Další zápas hraje Mora v sobotu doma proti Kometě (15.00).

Bílí Tygři Liberec2:0HC Olomouc
(0:0, 2:0, 0:0)
Branky:25. Bulíř (L. Hudáček, T. Hanousek), 33. Havlín (Šmíd).
Rozhodčí:Jeřábek, Sýkora – Brejcha, Jelínek.
Vyloučení:3:3
Diváků:6849
Sestava Bílí Tygři Liberec:Schwarz – Hanousek, Šmíd, Havlín, Derner, Knot, Kotvan, Graborenko – Hudáček, Bulíř, Birner – Lenc, Filippi, Marosz – Ordoš, Jelínek, Krenželok – Zachar, Musil, Vlach. Trenéři Augusta a Kudrna.
Sestava HC Olomouc:Konrád – Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, Valenta, Švrček, A. Rutar, Hlaváč – Ostřížek, Klimek, Kořenek – Strapáč, Kolouch, Irgl – Burian, Nahodil, Olesz – Hecl, Skladaný, Tomeček. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

FBS Olomouc

Katalog firem » Sport » Florbal

Jsme sportovní klub specializující se na florbal. Florbal je moderní dynamický kolektivní sport. Hraje se výhradně v halách s hokejkou z umělé hmoty a míčkem. Cílem hry je dostat míček v so...