Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 3.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hokejisté HC Olomouc padli s Kladnem

Sport

17.11.2019

Autor: Petr Pelíšek

Hokejisté HC Olomouc nepotvrdili páteční výhru z pardubického prodloužení. Mora nastoupil k duelu devatenáctého extraligového kola doma proti Kladnu. A to v čele s hvězdným Jaromírem Jágrem Kohouti nezvládli, prohráli o dvě branky.

Hostům se povedl vstup do utkání, a když ve 3. minutě schoval Strnad střelu za obránce, neměl Konrád šanci nějak reagovat. Ještě horší to pro Moru bylo za dalších deset minut. Chybovala v defenzivě, na modré zůstal sám Austin, vybruslil si do lepší palebné pozice a trefil přesně do levé šibenice. Druhou část zápasu začali Kohouti aktivně, ale z žádného závaru se jim nepodařilo skórovat. To se naopak povedlo hostům a zvýšili náskok na tři k nule. A Branislava Konráda v olomoucké bráně vystřídal Jan Lukáš. Do poslední dvacetiminutovky šla Mora se ztrátou tří gólů. A mohla ji stáhnout, hrála dvě přesilovky, jenže ani jedna se nepovedla. Třetí přesilovku už se povedlo využít, první olomouckou branku zápasu dal Zbyněk Irgl. Víc už se ve zbytku utkání nepovedlo.

„Začali jsme hodně vlažně. První třetina od nás nebyla vůbec dobrá. Prohrávali jsme souboje. Kladno bylo lepší, takže zaslouženě vedlo 2:0. Řekl bych, že po tom už jsme se do toho těžko dostávali. Snaha samozřejmě byla, ale bylo to trochu křehčí. Bylo to zapříčiněno první třetinou, kdy jsme naprosto vypadli z tempa. Jsme mužstvo, kde opravdu musí hrát všech 20 hráčů, a dneska jsme takoví nebyli. Proto nás Kladno potrestalo, a do dalších zápasů musíme úplně změnit přístup," řekl trenér HC Olomouc Jan Tomajko.

HC Olomouc1:3Rytíři Kladno
(0:2, 0:1, 1:0)
Branky:56. Irgl (Škůrek) - 3. Strnad (Machač, Redlich), 13. Austin, 26. Zikmund (Kehar)
Rozhodčí:Mrkva, Piragic – Tošenovjan, Zgonc
Vyloučení:3:4
Využití:1:0
Diváků:5500
Sestava HC Olomouc:Konrád (26. Lukáš) – Ondrušek, Jaroměřský, Švrček, Škůrek, Vyrůbalík, Dujsík, Valenta – Burian, Strapáč, Irgl – Klimek, Nahodil, Musil – Olesz, Kolouch, Skladaný – Hecl, Knotek, Tomeček. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.
Sestava Rytíři Kladno:Godla – Austin, Nash, Kehar, Romančík, Zelingr, Barinka – Zikmund, Melka, Jágr – Redlich, Machač, Strnad – Réway, Stach, Bílek – Hajný, Kaut, O'Donnell – Bláha.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip