Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Házenkářky DHK Zora porazily Prešov

Sport

2.4.2021

Autor: Petr Pelíšek

Druhý zápas doma, a třetí v šesti dnech, vyhrály házenkářky DHK Zora Olomouc. Hladce si poradily s Prešovem a v závěrečných třech kolech budou bojovat o co nejlepší pozici pro play-off.

Zora si šla za svým hned od vydařeného vstupu do zápasu a začala plnit roli favorita. Prešov jen těžko odolával a už v polovině prvního poločasu bylo v zásadě jisté, že Hanačky utkání nepustí. A tak se také stalo. Za deset minut vedly 8:2, do desetigólového trháku se dostaly ve 22. minutě za stavu 16:6, poločas skončil 19:11. Kanonáda domácích pokračovala i po změně stran, nejvyšší, třináctibrankového rozdílu bylo dosaženo zhruba v polovině poločasu, závěr utkání skončil rozdílem čtrnácti branek. Všech třináct hráček, které do utkání zasáhly, skórovalo.

Olomoučanky mají za sebou trojzápasovou sérii výher a bodově se dotáhly na pražskou Slavii. Mají už definitivu play-off, nyní ještě budou bojovat o to, aby to bylo z co nejlepšího místa.

DHK Zora Olomouc – ŠŠK Prešov 33:19 (19:11)

Rozhodčí: Horáček, Novotný. Sedmičky: 4:4:3/2. Vyloučení: 6:3. Hráno bez diváků,
DHK Zora Olomouc: Haládiková, Polášková – Závišková 1, Kapsová 1, Jansová 2, Sovová 1, Kašpárková 4, Přikrylová 4, Krajčovičová 1, Kuxová 3, Gajdošíková 2, Možíšová 2/1, T. Fryčáková 3, Roupcová 1, Kubálková 1, Kubáčková 7/3. Trenér Libor Malínek,
ŠŠK Prešov: Kakaščíková, Pokorná – Timková, Dvorščáková 5, Lupkovičová, Vargová 5, S. Ratvajská, T. Ratvajská 1, Šutranová 5/2, Smolková, Ščerbáková 1, Kakaščíková, Pustá, Vagaská 2. Trenér Ľuboš Sudimák.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

JAZZ TIBET CLUB

Katalog firem » Zábava, volný čas » Kluby

Jazz Tibet Club se nachází přímo v centru, naproti kina Metropol. Prostor s podiem, plošnou projekcí a hudebním vybavením je vhodný k pořádání živých vystoupení i soukromých akcí. Pravide...